Arffman Finland Oy

Suomen kielen ja yhteiskuntataitojen opettajia Uudellemaalle

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 27.07.2022, 10:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suomen kielen ja yhteiskuntataitojen opettajia Uudellemaalle

Tule meille töihin!

Arffman on Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Jokaiselle työntekijälle on tarjolla aito mahdollisuus kehittyä ja onnistua. Myös kaikessa tekemisessä näkyy arvot – lupausten pitäminen, tasapuolinen yksilöllisyys, jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus.

Etsimme suomen kielen ja viestintätaitojen sekä yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettajia Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen ja Keravalle toteutettaviin maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksiin.  Koulutuspalvelut ovat julkisen kilpailutuksen alaisia ja hankintapäätöksistä riippuvaisia.

Opettajan työtehtävänä on suomen kielen ja työelämätaitojen opetus maahanmuuttajille meidän lähes 200 koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijatiimin jäsenenä. Monipuolisten koulutusohjelmien kouluttajana työskentelemisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja raportointi. Arffman panostaa työntekijöidensä työssä viihtymiseen ja näin ollen, vaikka työ onkin omatoimista ja itsenäistä, on opettajilla jatkuva tuki takana. Valmiit materiaalit ja vapaus valita esimerkiksi itselle mieluisimmat oppikirjat opetuksen tueksi, ovat vain muutamia asioita, joista uskomme sinun innostuvan. Työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voivat painottua enemmän suomen kielen tai yhteiskunta- ja työelämätaitojen opetukseen.

 

Suomen kielen ja viestintätaitojen opettajia

Suurella sydämellä ja oikealla asenteella pärjää työssä pitkälle, lisäksi Arffmanin kokoaikaiselta vastuukouluttajilta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään aineopintoja suomen kielessä ja pedagogista pätevyyttä (30 ov tai 60 op). Mikäli koulusivistyskielesi on muu kuin suomi, tulee suomen kielen erinomainen taito osoittaa joko valtionhallinnon kielitutkinnolla (erinomaisen tason koe) tai sitä vastaavalla yleisellä kielitutkinnolla. Kouluttajalta vaaditaan aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen opetuskokemusta ja luku- ja kirjoitustaidon opetuskokemusta. 

 

Yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettajia

Myös tässä roolissa suurella sydämmellä ja oikealla asenteella pärjää pitkälle. Lisäksi opettajan työtehtäviin kuuluu yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettamista aikuisille maahanmuuttajille. Tässä tehtävässä vastaavanlaisesta aiemmasta kokemuksesta onkin hyötyä. Lisäksi tässä tehtävässä työskentelevältä vaaditaan ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä (30 ov tai 60 op).

 

Tarjoamme työskentelyä aidosti yhteen puhaltavassa, rautaisessa asiantuntijatiimissä. Opetustyön tueksi Arffman tarjoa asiantuntijoilleen hyvät työvälineet ja verkkovalmiudet moderneille opetusmenetelmille, aidon mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä onnistua työssään.

 

Jätä hakemus 15.8. mennessä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Alisa Alanen alisa.alanen@edu.arffman.fi 

Katso tästä video, jossa työntekijämme kertovat, millaista on olla töissä meillä!

 

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

Osaamisalue: