Jokilaakson Perhekodit on osa Arjessa-yhtiötä.

 

Haemme

lastensuojeluyksikköömme 

Ylivieskaan

OHJAAJIA

 

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Ohjaajan tehtävässä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelet yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa. Tehtäviin kuuluu kasvatus- ja ohjaustyön lisäksi myös kodinhoidollisia tehtäviä sekä kirjallisia töitä.

Katso tehtävänkuvaus ja koulutusvaatimus osoitteessa: www.arjessa.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä: toiminnanjohtaja Harri Hyvärinen, p. 050 464 7262 tai harri.hyvarinen@arjessa.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 1.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

www.arjessa.fi

Osaamisalue:

Arjessa / Jokilaakson Perhekodit

Arjessa on kasvava sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita ympäri Suomen. Arjessa muodostuu tiiviissä yhteistyössä toimivista palveluyksiköistä, joiden toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.