Hesburger

Hampurilaistyöntekijä Tikkurilan Hesburgeriin, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.08.2022, 12:00
  • Suljettu 29.09.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hampurilaistyöntekijä Tikkurilan Hesburgeriin, Vantaa

Tikkurilan Hesburger

Työtunteja on tarjolla 20-60 h / 3 vko. Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi. Tukenasi sinulla on ravintolamme koko iloinen tiimi. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Etsimämme työntekijä on täysi-ikäinen.

Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keittiötyöskentely ja siisteystyö. Osaamisesi karttuessa myös esimerkiksi varastoista huolehtiminen ja omavalvonta tulevat sinulle työssäsi tutuksi.

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi jokaisessa työvuorossa.

Oletko sinä uusi vahvistus Tikkurilan  Hesburgerin tiimiin? Etsimme kahta työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehdään yhdessä sinusta iloisen palvelun ammattilainen! Voit hakea meille töihin ilman aikaisempaa työkokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön ja esimiehet toimivat tiiminsä tukena joka vuorossa.  Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi asti.

Palkkauksemme on Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. 

Ja arvaa mitä? Meillä saat jo maksetusta palkasta takautuvasti Hese-lisää. Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa.

Voit kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot:

Henna Palo
henna.palo@hesburger.fi

+35840 825 8160 

Osaamisalue: