ARNON Solutions Oy

Testaaja Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.08.2022, 13:04
  • Suljettu 24.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Testaaja Tampereelle

Tarjoamme asiakkaillemme teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja. Palvelemme koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajia etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli neljäkymmentä vuotta ja kasvaneet kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään olemme Pohjoismaiden suurin automaatio- ja kytkinlaitetoimittaja.

ARNONin yli 200 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, josta käsin johdamme maailmanlaajuista liiketoimintaamme.

Etsimme nyt Tampereelle toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

TESTAAJAA

Tehtävä sisältää mekaanista testausta, yleismittarilla tehtävää testausta, sähköistä testausta ja FAT-testausta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen taitoa, hyviä IT-valmiuksia, sähköpiirustusten lukutaitoa sekä piirikaavioiden ymmärtämistä. Kokemus asennustöistä on testaajan tehtävässä etu. Toivomme, että sinulla on sähkö- tai automaatioalan perustutkinto.

Tässä tehtävässä pääset osaksi yhteisöllistä ja kehittyvää organisaatiota, jossa henkilöstö on yksi toimintamme arvoista. Hyvähenkinen työyhteisömme arvostaa erityisesti joustavaa työaikaa sekä laajaa hyvinvointietuutta. Meillä henkilöstölle on perustettu palkitsemista varten myös henkilöstörahasto.

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 14-16 tuotantopäällikkö Tapio Peltonen, tapio.peltonen@arnon.fi, +358447408348.Hakuaika tehtävään on 23.8.2022 asti, mutta aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun jo hakuaikana.

Osaamisalue: