Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

AUTOMAATTIMAALAUSKONEEN HOITAJA, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 31.12.2021, 13:00
  • Suljettu 30.05.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

AUTOMAATTIMAALAUSKONEEN HOITAJA, Tampere

AUTOMAATTIMAALAUSKONEEN HOITAJA, Tampere

 

Linjateräs Oy on vakavarainen perheyritys, joka on erikoistunut kestävään ja näyttävään pulveri- eli jauhemaalaukseen. Suomen suurimpana pulverimaalaamona haluamme tuottaa yli 200:lle pitkäaikaiselle asiakkaallemme kilpailukykyä kustannustehokkaalla ja laadukkaalla pintakäsittelyllä, siirrymmekin vuoden 2022 alusta kolmeen vuoroon palvellaksemme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistäkin paremmin. Pitkän kokemuksemme ansiosta pulverimaalaamomme on tunnettu korkeasta laatutasosta ja sujuvista toimituksista. 

Lue meistä lisää www.linjateras.fi
 
 

Etsimme AUTOMAATTIMAALAUSKONEEN HOITAJAA Tampereen Myllypuron toimipisteeseen

Nyt Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan osaksi Linjateräksen kasvavaa ja dynaamista tiimiä. Tuotantovolyymimme kasvaessa olemme siirtymässä jatkuvaan kolmivuoroon ja sinun osaamistasi tarvitaan. 

Työ sisältää esikäsittelytehtäviä, automaattimaalauslaitteiston koneenhoitajan tehtäviä ja pintakäsiteltyjen kappaleiden pakkaamista sekä ripustustehtäviä. Työskentelet itseohjautuvasti, olet aktiivinen ja aikaansaava, kehittämiskykyinen ja kiinnostunut tuotantotyöstä ja maalaamisesta. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja luotettava. Sinulla on pintakäsittelijän perus- tai ammattitutkinto tai vastaavat taidot.

Aiempi kokemus automaattimaalauslinjan hoitamisesta katsotaan vahvaksi eduksi ja myös trukkikokemuksesta ja logistiikkatehtävien kokemuksista on hyötyä. Työnkuva muovautuu hakijan tämänhetkisestä osaamisesta sekä kyvystä ja tahdosta oppia uusia työtehtäviä. 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ansiotasoosi, sillä yrityksellä on kannustava palkka- ja palkkiojärjestelmä. Tämän lisäksi yritys tarjoaa työsuhde-etuina mm. lisävakuutuksen vapaa-ajalle, tukea urheiluharrastuksissa, Epassin eli liikunta/kulttuuriseltelit sekä työaikapankin, jolla mahdollistat joustavat vapaat. Saat työhösi kannustavan tiimin tuen sekä ilon työskennellä rennossa työilmapiirissä. Linjateräksellä viihdytään.

Ole pikaisesti yhteydessä Target Headhunting Oy, Janne Riutta p. 045 344 6035 ja  Ripa Pasanen p. 045 6952495 tai ripa.pasanen@targetheadhunting.fi  Etsimme myös tuotantotyöntekijöitä ripustustyöhön.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksen kera täyttämällä sähköinen lomake Targetheadhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi 

Osaamisalue: