FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimiala-
 spesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi  sekä
 www.totalspecificsolutions.com.

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme kokenutta ammattilaista vahvistamaan uuden sukupolven ohjelmistoratkaisua kehittäviä tiimejämme. 

DevOps Lead

Tässä merkittävässä tehtävässä olet luomassa toimialamme kehittyneimpiä tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa.  Tulet toimimaan liiketoimintakriittisten palveluidemme kehityksen, laadunparannuksen ja ylläpidon parissa. Pääset osallistumaan Futunion toimintaympäristöjen pitkäaikaiseen kehittämiseen, julkaisunhallintaan liittyvien käytänteiden uudistamiseen sekä hyödyntämään taitojasi tiimiläisten sparraajana.

Monipuolinen toimenkuvasi sisältää mm. 

 • Paremman tuoteympäristön luominen DevOps-hengessä yhdessä kehittäjien ja infratiimin kanssa.
 • Tiimin johtaminen innostavalla ja aktiivisella otteella. 
 • Kehityksen aallonharjalla eteneminen ja toiminnan jatkuva parantaminen  
 • Vastuun ratkaisuiden ja prosessien tietoturvan kehitystoimista ja jatkuvasta kehittämisestä 
 • Ympäristöjen ja arkkitehtuurin tehostamisen roadmapin suunnittelu ja  toimenpiteiden organisointi.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on kokemusta infra-arkkitehtuurin kehittämisestä ja nykyaikaisista arkkitehtuureista, ohjelmistojen kehittämisestä, infrastructure as code ajattelusta ja tietysti konteista ja virtualisoinnista. Omaat kokemusta toimintavarmuuden ja vikasietoisuuden kehittämisestä ja järjestelmien valvonnasta.

Odotamme sinulta lisäksi: 

 • Useamman vuoden kokemusta  modernien web-sovellusten kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöjen hallinnasta
 • Hyvää ymmärrystä seuraavista: Docker, Kubernetes, Linux- ja Windows -palvelimet, CI/CD
 • Hyvää ymmärrystä erilaisista pilvipalveluntarjoajista ja niiden tuotteista (esim. AWS, Azure tai Oracle)
 • Ymmärrystä verkkoratkaisuista web-sovellusten osalta: VPN, DNS, kuormantasaus, palomuurit ja valvonta
 • Tietoturvakäytäntöjen hallintaa (tietoverkot, järjestelmät ja GDPR) 
 • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja 
 • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin   

Tarjoamme sinulle merkittävän tehtävän toimialan johtavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan tapoihin toimia. Meillä saat lisäksi rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Pidämme myös työn ja vapaa-ajan tasapainosta.  

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi , puhelin 050-4348140

 

Osaamisalue: