Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ – AURINKOVOIMA, Ilmatar Energy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 24.05.2023, 11:00
  • Suljettu 15.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ – AURINKOVOIMA, Ilmatar Energy

Etsimme nyt kasvavaan tiimiimme

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ (AURINKOVOIMA) 

Sykkiikö sydämesi uusiutuvalle energialle ja tiedät, mitä projektien tehokas johtaminen on? Mahtavaa – saatat olla etsimämme huipputyyppi! Etsimme nyt hankekehityspäällikköä aurinkovoiman hankekehitystiimiimme vastaamaan sinulle nimettyjen hankkeiden läpiviennistä. Hankekehityspäällikkönä olet sinulle nimettyjen hankkeiden vetäjä ja vastaat niiden pysymisestä aikataulussa sekä ratkaiset esiin tulleita haasteita niiden ilmaantuessa. 

 Tässä tehtävässä työskentelet merkittävässä roolissa osana Ilmattaren asiantuntijaorganisaatiota. Teet tiivistä yhteistyötä muun hankekehitystiimin kanssa ja työskentelet ulkoisten sidosryhmien kanssa ohjaten työtä asetettujen budjetti- ja aikataulutavoitteiden mukaisesti. Hoidat sidosryhmäyhteistyötä muun muassa viranomaisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Yksin et kuitenkaan ole, vaan tukenasi ovat myös muut tulevat kollegasi esimerkiksi viestintään, lakiasioihin ja maanvuokraukseen liittyen.

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus esimerkiksi sähköverkkojen, ympäristökonsultoinnin, maankäytön tai teollisuuden projektien suunnittelusta tai vetämisestä. Arvostamme hyvien projektinhallintataitojesi lisäksi myös sujuvia viestintätaitojasi niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi eduksesi katsotaan aikaisempi tieto aurinkovoiman hankekehityksestä. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat eturintamaan kehittämään aurinkovoimaa Ilmattaren omaan omistukseen.

 Tarjoamme sinulle:

  • Tehtävän, jossa pääset mukaan suomalaisen uusiutuvan energian ja erityisesti aurinkovoiman rakentamisen keskiöön
  • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kasvuun ja menestymiseen
  • Matalahiearkisen ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja jota kuvastaa myös Ilmattarelle vuonna 2022 myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti
  • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuudet

Tehtävä on vakituinen ja täysiaikainen. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereen tai Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Target Headhunting Oy:n konsultilta Timo Välenojalta puh. 050 444 2783, timo.valenoja@targetheadhunting.fi tai Juha Valkeapäältä 0400 55 4941, juha.valkeapaa@targetheadhunting.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.targetheadhunting.fi.

 

ILMATAR 

Ilmatar on vuonna 2011 Suomessa perustettu pelkästään uusiutuvaan energiaan keskittyvä pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja. Liiketoimintamme perusta on uusiutuvan energian erityisesti tuuli- ja aurinkovoimahankkeiden kehittäminen, rakentaminen ja ylläpito. Koko tuotannon arvoketjusta vastaaminen on ainutlaatuinen energiayhtiön toimintamalli Suomessa ja Pohjoismaissa. Uusiutuvan energian puistomme rakennetaan markkinaehtoisesti ilman tukia ja omistamme ne koko niiden elinkaaren ajan. Tehtävänämme on mahdollistaa kestävämpi tulevaisuus.

Meillä on toimistot Helsingissä, Malmössä, Maarianhaminassa, Tampereella ja Oulussa.

Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä

 

Osaamisalue: ,