Calefa Oy on kotimainen yritys, joka toteuttaa teollisuudelle ja voimalaitoksille innovatiivisia kokonaisratkaisuja, joissa tuotannossa syntyviä hukkalämpöjä kierrätetään uusiokäyttöön. Energia- ja lämpöyhtiöille Calefa tarjoaa uusiutuvaan CO2-vapaaseen energiatuotantoon perustuvia lämpölaitoksia. Teemme kokonaisratkaisuja, joissa vastaamme koko projektistaAlkukartoituksesta säästölaskelmiin, suunnitelmiin, valmiiseen kokonaisratkaisuun ja sen jälkihoitoon.

Haemme nyt kasvavaan ja energiseen joukkoomme

KYLMÄMESTARIA / KOKENUTTA KYLMÄASENTAJAA

Tehtävässä vastaat lämpöpumppujärjestelmien käyttöönotoista ja huolloista. Innostut kokonaisien lämpöpumppujärjestelmien käyttöönotoista, käyttökoulutuksesta, elinkaarikustannusten optimoinnista, etäseurannasta sekä huoltotöistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelutiimin, projektijohdon, jälkihoidon sekä asiakkaidemme kanssa. Huoltoraporttien sekä käyttöönottopöytäkirjojen tuottaminen on sinulle luontevaa. Työssäsi kehität ja käyttöönotat järjestelmäkokonaisuuksia merkittäville teollisuus- ja energia-alan yrityksille. Olet koulutukseltasi kylmämestari tai todella kokenut kylmäasentaja.

  • Innostut lämpöpumppujärjestelmien käyttöönotoista ja huoltotöistä
  • Sinulla on hyvä kylmä-, sähkö- ja automaatio-osaaminen
  • Pääset kehittämään tulevaisuuden energiaratkaisuja

Arvostamme kokemusta teollisuuden lämpöpumppuratkaisuista sekä positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Otat vastuun tekemästäsi työstä ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Haluat kehittää uusia lämpöpumppuihin perustuvia energiantuotantoratkaisuja ja laajentaa aiheeseen liittyvää osaamistasi. Sinulta löytyy rohkeutta kysyä, kun tilanne sitä vaatii. Sinulla on Y3-kylmäluvat, S2-sähköluvat sekä kokemusta erilaisista automaatiojärjestelmistä. 

Tarjoamme ammatillista kehittymistä alaan liittyvillä koulutuksilla. Työpäiväsi ovat monipuolisia. Olemme suomalainen yritys, joka on alansa innovatiivinen edelläkävijä. Teemme suunnitelmallista vahvaa kasvua, kannustamalla ja innostamalla sinua, tiimimme tärkeänä osaajana! Voit omalla työlläsi vaikuttaa merkittävästi ja konkreettisesti CO2-päästövähenemiin ja toimia yhteiskunnallisesti tärkeän asian puolesta. Emme hae paniikkiapua vaan pitkäaikaista panostusta itsensä ja yhtiön kehittämiseen. Tehtävä on uusi ja sen sisältö tarkentuu valmiuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä tarve sinulle on suuri! Haluamme sinut tiimimme uudeksi jäseneksi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti oikean työntekijän löydyttyä!

Jätä CV:si ja hakemuksesi 29.10.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Simo Österman, email simo.osterman@targetheadhunting.fi, puh.044- 3434417

Osaamisalue: ,