Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

GREDI OY on 100% kotimainen, Suomen johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja ja palveluja kehittävä sekä tarjoava yritys. Gredin omistaa PunaMusta Media Oyj. Liikevaihtomme on 2 miljoonaa euroa, ja olemme tehneet näitä töitä yli 20 vuotta. Verkkopalvelujamme käyttävät yli 165 maassa yksityiset ja julkiset, suuret ja kasvuorganisaatiot älykkääseen ja turvalliseen digiaineistojen tallentamiseen, hallintaan, muokkaukseen, säilytykseen, jakeluun ja monikanavajulkaisuun. www.gredi.fi

Haemme nyt aikaansaavaan ammattilaistiimiimme Sinua, seuraava järjestelmäasiantuntijamme, joka on

LEAD IT OPERATOR

ylläpito-, kehitys- ja asiakaspalvelutehtäviin

Tehtäväsi on monipuolinen. Ylläpidät, suunnittelet ja kehität laajan asiakaskuntamme tietoteknisiä järjestelmiä. Jaat osaamistasi ja asiantuntijuuttasi organisaatiossamme sekä tuet help deskimme päivittäistä työtä. Osallistut aktiivisesti projektien toteuttamiseen Grediläisten, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Sinulla on ihailtavan rautaiset hermot, pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä vaativien ongelmatilanteiden selvittämiseen. Mitä vaikeampi ongelma, sen enemmän sinä loistat! Sinulla on jäätävän mittava kokemus käyttöjärjestelmien ja verkkopalveluihin liittyvien sovelluspalvelinten asennuksista, hallinnasta ja konfiguroinnista monipalvelinympäristössä. Sinulla on pitkä kokemus sekä Linuxista että varsinkin Linuxin scriptikielistä, tärkeimpinä Bash ja CSH. Omaat lisäksi perustiedot muistakin käyttöjärjestelmien skriptikielistä ja erityyppisten SQL-tietokantojen hallinnasta. Ihan perus-ohjelmointikokemuksestakin on kummasti hyötyä työssäsi!

Sinulla on intohimo työhösi, heittäydyt siihen täysillä – ammattitaidolla ja huumorilla.

Teet laadukasta projekti- ja ylläpitotyötä. Otat vastuun asiakkaidemme vaativista järjestelmistä. Opit nopeasti uutta ja autat työtovereitasi osaamisellasi. Olet positiivinen, proaktiivinen, vastuuntuntoinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja mainio asiakaspalveluasenne. Puhut ja kirjoitat hyvää englantia, sekä toimit sujuvasti kehitys- ja ylläpitotiimin jäsenenä. Haluat työssäsi kehittyä itse ja kehittää Grediä alan johtavana brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan palveluntarjoajana.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on osaamista:

Käyttöjärjestelmät: erinomainen Linux-osaaminen, erittäin vahva Windows-osaaminen

Skriptaus: Bash ja CSH, lisäksi JavaScript, HTML, SQL

Ylläpito/asennus/konfigurointi: MySQL, Apache, Tomcat, Jboss/Wildfly

SSO-järjestelmät: ADFS, Azure AD.

 

Arvostamme myös tietämystäsi digimediasta, tietoturvasta ja VMWare-virtualisointialustoista. Tiimimme tekee myös kuvankäsittelyä ja PDF-generointia.

 

Tarjoamme Sinulle erinomaiset edut, osaavat kollegat, vakituisen kokopäivätyön sekä loistavan työympäristön. Gredi sijaitsee Espoon Otaniemessä. Joustava etätyö on osa kulttuuriamme. Innostuneessa ammattilaistiimissämme on hyvä yhteistyöhenki ja tekemisen meininki. Arvostamme asiakkaitamme suuresti, ja menestymme yhdessä heidän kanssaan, katsopa tästä: https://www.gredi.fi/asiakkaat/

Hae tehtävään 05.12.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, headhunter Jukka Mustonen, jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050 4348140.

Osaamisalue: