All-Rounders on vuonna 2012 perustettu, kannattavasti kasvava yritys, jossa kehitystahti on rivakka. Yrityskentän monitoimijoina vastaamme joka päivä vajaan 700 linja-auton vuorokausihuollosta, puhdistamme erikois- ja ylläpitosiivouksin kymmeniä tuhansia neliöitä, ja toimitamme tuhansia lähetyksiä sekä yrityksille että kuluttajille. Meitä ”all-roundereita” on kaiken kaikkiaan jo noin 200 ja yhdessä saavutimme vuonna 2019 noin 9,5 miljoonan euron liikevaihdon. Olemme arvojemme mukaisesti Dynaamisia, Rohkeita, Yrittäjämäisiä ja Monimuotoisia, ja nämä ohjaavat vahvasti meidän jokapäiväistä toimintaamme.

Haluamme aikaansaada disruptiota siivousalalla, ja haemme nyt tueksemme uutta ”all-rounderia”, 

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

Tehtävälistaltasi löytyy näin alkuun ainakin siivouspalveluliiketoiminnan kehittämistä ja kasvattamista. Työpäiväsi voit itse aikatauluttaa ja suunnitella, mutta ne sisältävät eniten työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä tietenkin kehitystyötä. Toki myös pakollisia rutiinitehtäviä kuuluu pakettiin. Prosesseja täytyy laatia lisää ja olemassa olevia laittaa ruotuun. Pääset tekemään asiakas- ja ratkaisulähtöistä myyntityötä, kun yhdessä asiakkaan kanssa ratkotte arjen ongelmia. Seuraat korva tarkkana mitä Suomessa tapahtuu ja bongaat aktiivisesti meille sopivia kilpailutuksia, joihin näppärästi laadit tarjoukset. Käsissäsi on myös osa yrityksemme kalleinta aarretta, tiimisi, joka tarvitsee sinulta aktiivista huomiota ja huolenpitoa. Sinun hyvinvoinnistasi huolehtii toimitusjohtaja ”Maju”, sekä tietysti muut kollegat.

Onko sinulla kokemusta ihmisten johtamisesta ja saat tiimiläisesi kukoistamaan ja ylittämään itsensä? Oletko saanut olla vahvana lenkkinä mukana rakentamassa organisaatiota ja prosesseja uudelle tasolle? Saatko ihmiset ympärilläsi kuuntelemaan sinua ja pystytkö viestimään luontevasti ja selkeästi ainakin suomen ja englannin kielellä? Oletko tietokoneiden kaveri ja pystyt sisäistämään näppärästi uudetkin järjestelmät? Ovatko talouden käsitteistä kannattavuuslaskenta ja budjetointi sinulle entuudestaan tuttuja? Kokemus siivousalalta on eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin, että pystyt ottamaan ”bisneksen” haltuun ketterästi. 

Etsimme tiimiimme ennen kaikkea loistavaa, yrityskulttuuriimme sopivaa persoonaa, joka toimii samalla ”kellotaajuudella” meidän muiden kanssa. Olet uranälkäinen ja puhkut intoa päästä kehittämään ja kehittymään. Uskallat rohkeasti haastaa ja ravistella siivousalaa ja totuttuja toimintatapoja. 

Oletko sinä etsimämme uusi ”all-rounderi”?

Lisätietoa tehtävästä antavat Target Headhunting Oy:n headhunteri Simo Österman puh. 044 343 4417 simo.osterman@targetheadhunting.fi sekä headhunteri Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303 alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.06.2020. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat

Osaamisalue: