Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

MARKKINOINTIASSISTENTTI, Makita Oy (Vantaa)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.08.2022, 12:00
  • Suljettu 17.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MARKKINOINTIASSISTENTTI, Makita Oy (Vantaa)

Me olemme Makita – yksi maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista. Toimitamme sähkö- ja polttomoottorityökaluja, niiden lisätarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua erityisesti rakentamiseen, teollisuuteen sekä kuluttajasektoriin. Makita on ollut ammattilaisen ja aikaansaajan valinta kaikilla mantereilla jo yli 100 vuoden ajan. Meillä on siis pitkät perinteet, mutta katseemme on käännetty tulevaisuuteen: Innovatiivisuus on toimintamme perusta ja siihen kannustamme kaikkia työntekijöitämme. Emme seuraa trendejä, vaan luomme niitä. 

 

Haemme nyt

MARKKINOINTIASSISTENTTIA 

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Markkinointiassistenttina olet osa nelihenkistä markkinoinnin tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia markkinoinnin avustavia tehtäviä. Työtehtävät liittyvät esimerkiksi, kampanjamateriaalien tekemiseen, sosiaalisen median päivityksiin, lyhyiden videoklippien tekemiseen ja editointiin, asiakasdatan ylläpitoon sekä messujen ja tapahtumien toteuttamiseen. 

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut markkinoinnista ja omaat siitä aiempaa kokemusta esimerkiksi opiskeluiden tai edellisten työtehtävien kautta. Työskentelytavoiltasi olet omatoiminen ja ahkera. Koska työ markkinointitiimissä on ajoittain hektistä, tehtävässä onnistuminen vaatii sinulta myös organisointitaitoja. Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle ja hyvällä englannin kielen taidolla selviää asiasisältö päämiehemme dokumenteista. Suureksi eduksi luemme Adoben InDesignin ja Photoshopin osaamisen sekä kokemuksen sosiaalisen median hallinnasta. Tärkeintä kuitenkin on, että tartut positiivisella asenteella tarjottuihin työtehtäviin, myös työhön sisältyviin rutiininomaisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on tunnettu ja arvostettu brändi. Pääset työskentelemään monipuolisesti markkinoinnin eri tehtävien parissa ja kasvattamaan osaamistasi. Saat työskennellä tiiviissä markkinoinnin tiimissä, joka tukee ja arvostaa työtäsi. Japanilaisessa yrityksessä työntekijöissä arvostetaan luotettavuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta, toisaalta toimistolla ilmapiiri on rento. 

Toimisto sijaitsee tällä hetkellä vielä Vantaalla lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa, mutta uudet tilamme ovat rakenteilla Tuusulaan 2024.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Simo Österman Puh. 044 343 4417. 

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 16.08.2022 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi >  Avoimet työpaikat. Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista.

 

Osaamisalue: