Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

MYYNTI-INSINÖÖRI, Oerlikon Balzers (Pirkanmaa)

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 28.06.2022, 12:00
  • Suljettu 26.09.2022, 11:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MYYNTI-INSINÖÖRI, Oerlikon Balzers (Pirkanmaa)

Oerlikon Balzers  on maailman johtava pinnoituspalvelujen toimittaja, joka toimii yli 100 pinnoituskeskusverkoston voimin 35 maassa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Valmistamme ohuita, kulutusta kestäviä ja kitkaa vähentäviä kerroksia, jotka ovat terästä kovempia. Pinnoitusmenetelmämme maksimoivat tuottavuuden, luotettavuuden ja taloudellisen hyödyn kaikentyyppisille yrityksille, jotka työskentelevät tuotantotyökalujen ja tarkkuuskomponenttien kanssa. Konserni työllistää 3 500 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on 2,5 miljardia euroa.

Oerlikon Blazer’s Coating Finland Oy:llä on yhteensä 37 työntekijää Suomessa. Pinnoituskeskukset sijaitsevat Helsingissä ja Pirkkalassa.

Laajennamme toimintaa Suomessa ja etsimme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ Pirkanmaan alueelle

Etsimme myyntiorganisaatioomme henkilöä, jolla on halu ja kyky tunnistaa ja luoda liiketoimintamahdollisuuksia nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa. Ehdottamalla kannattavia ja kestäviä Oerlikon Balzersin pinnoitusratkaisuja optimoit asiakkaiden tuotantoprosessia ja liiketoimintaa kaikilla tasoilla. Vastaat itsenäisesti alueesi myynnistä ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Toimit kotitoimistosta käsin ja olet valmis matkustamaan työssäsi.

Sinulla on kokemusta teknisestä myynnistä konepajateollisuuteen. Koulutuksesi voi olla joko tekninen tai kaupallinen. Hallitse hyvin englannin kielen niin kirjallisesti kuin suullisesti. Eduksesi katsotaan kokemus vastaavan tyyppisestä tehtävästä tai voit olla myös urasi alussa. 

Henkilönä olet teknisesti orientoitunut, myynnillinen ja vakuuttava. Omaat hyvät kommunikaatiotaidot sekä avoimen ja positiivisen asenteen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn mutta toimit hyvin myös ryhmässä.

Tarjoamme oikealle henkilölle kattavan perehdytyksen ja tuotekoulutuksen, näköalapaikan Suomen teollisuuteen, markkinajohtajan aseman, kilpailukykyisen palkkauksen ja asianmukaiset työsuhde-edut. Työilmapiirimme on rento, asiantunteva ja tiimityöskentelyhenkinen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman p.044 343 4417. 

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa https://targetheadhunting.fi/tyonhakijalle/ -> Myynti-insinööri, Oerlikon Balzers

Osaamisalue: