Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

MYYNTI-INSINÖÖRI (ritilätuotteet), STW Steel Oy (pääkaupunkiseutu)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.03.2022, 13:00
  • Suljettu 10.10.2022, 11:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MYYNTI-INSINÖÖRI (ritilätuotteet), STW Steel Oy (pääkaupunkiseutu)

STW Steel Oy on vuonna 2010 perustettu terästuotteita ja ratkaisuja tarjoava asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 20 vuoden kokemus teräsalalta. STW Steel toimittaa korkealaatuisia ja innovatiivisia terästuotteita ja ratkaisuja rakentamiseen sekä teollisuuteen Suomessa ja lähialueilla. Päätuotteemme ovat ritilät ja askelmat, reikä- ja verkkolevyt, aitatuotteet ja hitsatut verkot.

Nyt etsimme 

MYYNTI-INSINÖÖRI (ritilätuotteet)

Tehtäviisi kuuluu tuotelinjan toimitusketjun kokonaisvaltainen hallinta ja kehittäminen, myynti eri asiakasryhmille, nykyisten asiakkuuksien kehittäminen ja uusien asiakkaiden hankkiminen. Lisäksi kehität päämiessuhteita ja vastaat tuotteiden hankinnasta, hinnoittelusta, teknisistä ratkaisuista ja toimituksista asiakkaille. Myyntialueena on kotimarkkinat Suomi, pohjoismaat ja muut lähialueet.

Sinulla on kokemusta teknisestä kaupasta rakentamisen- ja/tai teollisuuden asiakkaille. Sinulla on halu oppia kansainvälistä kaupankäyntiä ja ymmärtää eri kulttuureita. Koulutustaustasi on insinööri tai vastaavan koulutuksen omaava tekninen asiantuntija. Osaat lukea teknisiä piirustuksia ja käyttää AutoCAD-ohjelmia. Kielitaito, sujuva suomi ja englanti, ruotsi ja saksa katsotaan eduksi. Henkilönä olet positiivinen, energinen, oma-aloitteinen, tuloshakuinen, tarkka ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle huippupaikan menestyvässä yrityksessä, jossa pääset toteuttamaan omaa osaamistasi ja kehittämään yrityksen toimintaa yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa. Hyvän palkkauksen ja kattavat edut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaavat Target Headhunting Oy:n Simo Österman, puh. 044 3434417, simo.osterman@targetheadhunting.fi 

Hae tehtävään: lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.
 
Toimi pian, haastattelut aloitamme koronaturvallisesti Teams-ympäristössä jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue: