Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

MYYNTIJOHTAJA, Elektrolind Oy (Espoo)

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.06.2023, 16:00
  • Suljettu 20.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MYYNTIJOHTAJA, Elektrolind Oy (Espoo)

Suomen Elektrolind Oy on vakavarainen ja palveleva komponenttien maahantuoja ja sähköjärjestelmien valmistaja, joka perustettiin vuonna 1995. Toimimme virallisina edustajina eri teollisuuden komponenttivalmistajille Suomessa ja tarjoamme asiakkaillemme nopeaa ja tehokasta palvelua. Vahva tekninen osaamisemme mahdollistaa asiantuntevan palvelun ja oikean teknisen ratkaisun löytämisen. Liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa, ja pääkonttorimme sekä varastomme sijaitsevat Espoossa. 

”Tiedämme, mitä myymme.”

Kasvatamme toimintaamme ja etsimme nyt kyvykästä ja innostavaa

MYYNTIJOHTAJAA

Myyntijohtajan rooli on meille tärkeä. Etsimme energistä, positiivista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa myyntijohtajaa, joka osaa motivoida myyntitiimiä ja johtaa myyntiämme. Asiakkaamme toimivat eri teollisuudenaloilla. Varmistat, että myyntiprosessimme ovat toimivia ja arkipäivän toiminta sujuu saumattomasti. Sinun vastuullasi on myös huolehtia myynnin työkaluista, myyjien koulutuksesta ja tavoitteista sekä osallistua itse käytännön myynnin toteuttamiseen ja markkinoinnin suunnitteluun.

Edellytämme sinulta kaupallista tai teknistä koulutusta, kokemusta teknisestä kaupasta sekä vahvaa näyttöä suunnitelmallisesta ja kokonaisvaltaisesta kaupallisen toiminnan johtamisesta. Lisäksi odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa, kannustavan ja motivoivan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n headhunter Simo Österman Puh. 044 3434417, simo.osterman@targetheadhunting.fi

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 16.6.2023 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. 

 

Osaamisalue: