FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. Päättyvän tilikauden liikevaihtomme tulee olemaan n. 9,2 M€ ja osaavassa joukkueessamme on noin 60 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. TSS on osa Constellation Software Inc. -konsernia, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ohjelmistoyrityksistä. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi .

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme uuteen tehtävään innovatiivista ja dynaamista työttömyyskassaryhmän palveluyksikön esimiestä ja yksikön johtoryhmän jäsentä. Oletko Sinä asiakaskokemuksen johtamisen ratkaisuhakuinen Futunio Oy:n tuleva

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Olet mukana tuottamassa palveluita ja tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa.

Monipuolisessa tehtävässä mm.

 • johdat ja kehität viiden hengen palvelutiimiämme sekä palveluprosessejamme liiketoimintalähtöisellä otteella.
 • pääset kehittämään toimialamme näköalapaikalla digitalisoituja räätälöityjä asiakasratkaisuitamme ja varmistamaan palveluprosessien toimivuuden ja kehittämisen.
 • toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme järjestelmiemme käyttäjien, palvelu- ja tietohallintopäälliköiden sekä työttömyyskassojen johtajien kanssa kasvavalla toimialalla. Autat kehittämään myös käyttökoulutusprosessejamme.
 • pääpaino on jatkuvassa tuotekehityksessä ja oman tiimisi kehittämisessä.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on

 • Kokemusta asiakastoiveiden jäsentämisestä ja tuotteistamisesta liiketoimintalähtöisellä otteella sekä asiakasprosessien virtaviivaistamisesta, esim. IT-palvelutiimin johtamisessa.
 • Näyttöjä asiakaskokemuksen johtamisesta.
 • Kykyä luoda luottamusta ja ratkaisuhakuisia suhteita niin sisäisesti kuin asiakkaidenkin parissa, prosessien ja ihmisten sparraavaa johtamista.
 • Kokemusta vaativista neuvotteluista ja myynnillistä otetta palveluiden johtamiseen.
 • Yrittäjämäistä hands-on otetta, halua tarttua ja viedä asioita eteenpäin.
 • Teknistä orientaatiota ongelmatilanteiden hallintaan ja ehkäisemiseen sekä tulevaisuuden ratkaisujen hahmottamiseen
 • Soveltuvaa tutkintoa ja hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa

Meillä saat rinnallesi lämminhenkisen ja kehittymishaluisen työyhteisön. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Etätyö on osa työkulttuuriamme. Kuuntelemme aktiivisesti henkilöstöämme ja kehitämme toimintaamme vastaavasti. Osana kansainvälistä kokonaisuutta pystymme tarjoamaan kehittymismahdollisuuksia mm. TSS:n johtamisohjelmien kautta. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme!

 

Jätä CV:si ja hakemuksesi 07.12.2020 mennessä CV:n kera. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140.

Osaamisalue: