Tech Lead

Osana kansainvälistä johtavaa kokonaisuutta, asiakasyrityksemme rakentaa digitalisaation ja automaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja hyödyttämään oman erikoisalansa toimijoiden liiketoimintoja. Pääset toteuttamaan edistyksellisiä kehityshankkeita yhteistyössä tuotehallinnan, ohjelmistokehityksen ja liiketoiminnan kanssa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa tuotteita asiakkaillemme, joista osalla  on myös vahvasti yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka ovat merkityksellisiä suurelle osaa meistä  suomalaisista. Työsi koostuu arkkitehtuurin kehittämisestä ja uudistamisesta sekä uusien teknologioiden ja menetelmien käyttöönotosta, ja osallistut tiimin johtamisen ohella kehittämiseen koodaamalla itsekin. 

Pääset osallistumaan asiakasyritystemme tuotteiden suunnitteluun sekä roadmappien tekemiseen tuotepäälliköiden kanssa. Olemme ottamassa myös käyttöön uuden teknologian sovellusalustoja seuraavan sukupolven järjestelmille mahdollistaen automaatioille ja järjestelmien mukauttamiselle muuttuviin asiakastarpeisiin.

Pääset mukaan hyvähenkisen, kannustavaan ja erinomaisen asiantuntevaan työyhteisöön, missä kehittymistäsi tuetaan. Arvostamme sitoutumista jatkuvaan kehittämiseen, luotettavuuteen, toistemme auttamiseen sekä asiakkaidemme palveluun. Etätyö on luonnollinen osa kulttuuriamme. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on:

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta full stack ohjelmistokehityksestä.
  • Mm. C#, ASP.NET Core, Angular JS ja Windows työpöytäsovellusten osaaminen on hallussasi.
  • Kiinnostusta uuteen teknologiaan ja clean code periaatteeseen.
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä.
  • Halua johtaa ja sparrata tiimiä kehittymään.
  • Eduksi luetaan aikaisempi esimieskokemus sekä kokemus refaktoroinnista ja teknologian uudistamisesta.

Asiakasyrityksemme sijaitsee pk-seudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Pääset kehittämään toimintamme ja tiimiäsi ja samalla itsekin kehittymään monipuolisessa tehtävässä. Mukavat ja osaavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut tulevat kaupan päälle.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi  ja puhelin 050-4348140.

 

Osaamisalue: