Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

TEKNINEN TUKI, LÄMMITYS- JA ILMANVAIHTOTUOTTEET JA -RATKAISUT, HEDTEC OY (Helsinki)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 31.05.2023, 10:20
  • Suljettu 24.10.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TEKNINEN TUKI, LÄMMITYS- JA ILMANVAIHTOTUOTTEET JA -RATKAISUT, HEDTEC OY (Helsinki)

Hedtec Oy on talotekniikan ja teollisuuden sähkö- ja LVI-teknisten tuotteiden maahantuoja. Tarjoamme laajan valikoiman laatutuotteita ja vahvan teknisen osaamisen rakentamisen, liike-elämän ja teollisuuden tarpeisiin. Palvelemme arkkitehteja, suunnittelijoita, rakennus- ja tukkuliikkeitä sekä urakoitsijoita. Oma logistiikkakeskuksemme ja kansainvälinen verkostomme takaavat hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset myös vaativiin tarpeisiin. Olemme osa yli 100-vuotiasta, suomalaista Hedengren-konsernia, jonka liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa, ja jossa työskentelee noin 260 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

www.hedtec.fi


 
Nyt haemme osaajaa toimimaan asiakaspalvelussamme

 TEKNISENÄ TUKENA

 
 lämmitys- ja ilmanvaihtotuotteiden ja -ratkaisujen parissa.

Olet aktiivisessa roolissa tuotteidemme tarjousprosessissa ja autat asiakkaitamme ja omaa myyntiorganisaatiotamme teknisissä kysymyksissä. Asiakkaina ovat urakoitsijat, tukkuliikkeet ja tuotteiden loppukäyttäjät. Toimipaikkasi sijaitsee yhtiön pääkonttorilla Lauttasaaressa ja tehtävässäsi raportoit osastopäällikölle.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta yhdistettynä kaupalliseen ajatteluun. Omaat hyvät tietotekniset perustaidot, erityisesti osaat CAD-ohjelmiston käytön perusteet. Pystyt kommunikoimaan myös englanniksi, ruotsinkielen taidon katsomme eduksi.
 Olet tiimipelaaja, joka on valmis itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteelliseen toimintatapaan. Olet sujuva asiakaspalvelutilanteissa ja kestät painetta nopeatempoisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle dynaamisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Olet osa hyvämaineista, perinteikästä ja tunnetun toimijan tiimiä laadukkailla ja teknisesti edistyksellisillä tuotteilla.  

Kiinnostuitko? 
Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Lilja / Target Headhunting Oy, puhelin: 0400 311 675,
 sähköposti: kari.lilja@targetheadhunting.fi .

Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan ”JÄTÄ HAKEMUS”-linkin kautta.
 Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Osaamisalue: