TULISITKO TÖIHIN OSAAVAAN JA KASVAVAAN ASIANAJOTOIMISTOON

 

Etsimme nyt

yritysasiakkuusryhmäämme Lahteen

JURISTIA / ASIANAJAJAA

 

Oletko tottunut tekemään töitä yritysasiakkaiden kanssa, puhutko samaa kieltä yrittäjien kanssa ja kertooko tase- ja tuloslaskelma sinulle muutakin kuin laatimisvuoden?

Toimeksiannoissamme otamme paikallisesti kopin, mutta tarvittavan osaamisen asian hoitamiseksi rakennamme ryhmänä. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan asiakaslupaustamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä myös epävarmoissa olosuhteissa. Sinulle on luontevaa ottaa vastuuta ja tehdä työsi oma-aloitteisesti, mutta olet myös erinomainen tiimipelaaja ja verkostoituminen sekä uusasiakashankinta on sinulle luontevaa.

Etsimme yritysasiakkuustiimiimme Lahden toimistolle uutta juristia/asianajajaa. Erityisesti toivomme muutaman vuoden kokemusta seuraavista asioista:

  • yhtiöoikeus
  • yrityskaupat
  • sopimusjuridiikka

Kokemus riidanratkaisusta ja insolvenssiasioista luetaan ehdottomasti eduksesi. Hyvä englannin kielitaito on välttämätön edellytys ja matkustaminen kuuluu luontaisesti työnkuvaasi.

Toivomme sinulta paljon, mutta vastineeksi saat myös paljon. Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan mahdollisuuden yhdistää itsenäinen työnteko osaavan ja kannustavan tiimin tuen kanssa. Saat oppia päivittäin uutta vielä vuosienkin jälkeen ja voimme luvata makeita nauruja työkavereiden kanssa sekä paljon vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Meillä työntekijöihin luotetaan ja työaika joustaa myös sinun tarpeidesi mukaan. Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme, joiden avulla tuemme hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalla.

Toivomme saavamme uuden työkaverin pian ja pyydämme toimittamaan hakemuksen viimeistään 1.11.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla oheisen hakupainikkeen kautta.

Katso lisätietoa tehtävästä kotisivuiltamme: www.fennolaw.fi

Asianajotoimisto Fenno
+358 10 504 9000
office@fennolaw.fi

www.fennolaw.fi

Osaamisalue: