Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

HR-assistentti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.10.2023, 16:00
  • Suljettu 16.10.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR-assistentti

Konsernipalvelujen toimiala, HR
Henkilöstöpalvelut
Neilikkatie 17, 01300 Vantaa
 

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille  sopiva assistenttityön ammattilainen tai vaikkapa työurasi alussa oleva HR osaaja. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Etsimme HR-tiimiimme kiireessäkin langat käsissään pitävää ja omatoimista HR-assistenttia. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset tukemaan koko HR-tiimimme onnistumista. Assistentin roolissa teet tiivistä yhteistyötä HR-johdon ja eri tiimien kanssa vapauttaen heille aikaa varmistamalla erilaisten käytännön asioiden sujuvuuden.

HR-assistentin tehtäviisi kuuluu erilaisten esitysten valmistelua, taustaselvitysten tekemistä, kokousjärjestelyjä ja projekteja. Lisäksi pääset toimimiaan henkilöstöjohtajan tukena käytännön asioissa. Päivittäiseen työhösi kuuluvat myös yleiset toimistotehtävät. Työssäsi pidät langat käsissä, kalenterit ajan tasalla ja tiedostot järjestyksessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta ja verkostoitumistaitoja. Työtäsi tukee hyvä Office-ohjelmien hallinta ja kyky ottaa haltuun erilaisia järjestelmiä. Pidämme erityisen tärkeänä ratkaisukeskeistä työotetta ja omatoimista asennetta asioiden selvittämiseen ja ongelmien ratkaisemiseen. Toivomme, että sinulta löytyy myös sietokykyä rutiininomaisten tehtävien hoitamiseen. Ilahdumme, mikäli sinulla on jo kokemusta yleisistä assistentin tehtävistä tai toimistotyötehtävistä.

Meillä pääset kehittymään työssäsi HR-ammattilaisten ympäröimänä, osallistuen vaihteleviin henkilöstökokemusta ja henkilöstökäytäntöjemme sujuvuutta edistäviin projekteihin. Tukena työssäsi sinulla on asiantunteva HR-tiimi.

Meillä on käytössä liukuva työaika ja teemme töitä hybridimallilla. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Ole siis nopea, jos tunnistat ilmoituksesta itsesi! 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.11.2023
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, ammatillinen perustutkinto tai vastaava soveltuva tutkinto
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Tehtäväkohtainen palkka: 2 552,49 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

HR-päällikkö Tiia Rouhiainen
+358406888108, tiia.rouhiainen@vakehyva.fi

Kysymyksiä tehtävään liittyen voi esittää myös puhelimitse  6.10. kello 10-12

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: