Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisennäköistä työtä joka päivä.

Haemme Kotkassa sijaitsevaan Aspa-koti Välkkeeseen

ASUMISPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde on kokoaikainen, teemme töitä kolmessa vuorossa.

Aspa-koti Välke tarjoaa tehostettua asumispalvelua 14 vaikeavammaiselle asukkaalle. Työ on asukkaiden avustamista, tukemista ja ohjaamista arjessa asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Henkilökeskeinen toimintatapa, arvostava ja tasavertainen asukkaiden kohtaaminen on työmme perusta.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi. Työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon palveluilla.

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen sekä hygieniapassia. 

EDUKSI KATSOMME alan työkokemuksen ja voimassa olevan EA-koulutuksen.

Työn toivottu aloitus 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätiedot: palveluesimies Jonna Merimaa, jonna.merimaa@aspa.fi / 040 5025204

Hakuaika päättyy 1.9.2019. Tervetuloa Aspaan!

Me uskomme, että ihan jokaiselle kuuluu itsenäinen elämä. Lue lisää Aspasta www.aspa.fi

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Twitterissä, Youtubessa. 

Osaamisalue:

Aspa Palvelut Oy

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisennäköistä työtä joka päivä.