Patria

Tuotantoinsinööri

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 22.02.2024, 12:00
  • Suljettu 08.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotantoinsinööri

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Hämeenlinnaan 

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

päivittäisiin tuotannollisiin operatiivisiin tehtäviin.

Tuotantoinsinöörinä olet tuoterakenteiden (EBOM, BOP) lukemisen tekninen osaaja. Osallistut yhdessä työnjohtajien kanssa teknisten ongelmatilanteiden ratkaisuun kokoonpanolinjalla ja olet yhteydessä sidosryhmiin. 

Teet tiiviisti yhteistyötä tuotannon- ja materiaalisuunnittelun sekä asentajien kanssa, osallistut tarvittaessa työvaiheiden sisällön tarkasteluun ja toiminnan kehitykseen sekä teet laatuongelmailmoituksia ja ohjaat niitä tarvittaessa sidosryhmille. 

Koostat päivittäin tilannetietoa tuotannon tilanteesta ja raportoit sitä eteenpäin sidosryhmille. Osallistut sovittujen toimitusprojektien palavereihin osana projektitiimiä ja hoidat toimitusprojektin suunnasta tulevia tuotannon asioita eteenpäin yhdessä muun tuotanto-organisaation kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös tuotannon aikataulujen suunnittelu ja ylläpito yhdessä PMO (Project Management Office) kanssa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu lisäksi varmistaa tuotannollinen onnistuminen. Huolehdit työturvallisuudesta ja hyvästä työilmapiiristä omalla esimerkilläsi. Pääset osaksi noin 10 hengen tiimiä. Saat kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen työllesi.

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on intoa ja halua kehittää osaston työyhteisön toimintaa ja työympäristöä työturvallisuus huomioiden. Tartut mielelläsi haasteisiin ja kykenet yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Tekninen koulutus
  • Kokemusta konepajateollisuudesta
  • Kokemusta PLM järjestelmien käytöstä
  • Teknisten piirustusten lukutaito

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

  • Raskaan ajoneuvon tuntemus
  • Kokemusta aikataulujen ja tuotannonsuunnittelusta
  • Lean Six Sigma sertifiointi

Tehtävissä onnistumista edesauttavat:

  • Hyvät ihmissuhdetaidot 
  • Halu tarttua uusiin haasteisiin
  • Organisointikyky ja järjestelmällisyys
  • Kokonaisuuksien hahmottaminen
  • Hyvä paineensietokyky
  • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tehtävässä on noin 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 7.3.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen, puh +358 504071231 sekä sähköpostilla ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

 

 

 

Osaamisalue: