Haemme AtriaBI-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen kehityshaluista 

BI Developeria

Millainen työ sinua odottaa?
AtriaBI-tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien asioiden parissa. Tehtävässäsi tulet toimimaan sekä nimettyjen raportointijärjestelmien että eri projektien vastuuhenkilönä.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. SQL on sinulle tuttua ja olet jo hankkinut osaamista BI-välineistä. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti myös englanniksi. Työssäsi tarvitset analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä ongelmanratkaisuun.
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvassa kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella.
Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi BI System Manager Seppo Rokkaselta, puh 0500 430701. Tavoitat Sepon parhaiten pe 3.12. klo 13-15, to 9.12. klo 13-15 tai ma 27.12. klo 13-15.
Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään pe 31.12.2021.


Atria Suomi Oy

Osaamisalue:

Atria Suomi Oy

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.