Haemme Etelä-Suomen alueelle

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

työskentelemään eturivin naudanlihantuottajien kanssa

 

Tehtävässäsi vastaat kotimaisen naudanlihan hankinnasta alueellasi sekä naudanlihantuotannon kehittämisestä yhdessä alueen Atria Nauta-tilojen kanssa. Tämän lisäksi sinulla on tarjottavanasi tiloille A-Rehun kilpailukykyiset ruokintaratkaisut. Annat loppukasvatus- ja emolehmätilojen käyttöön osaamisesi tuotannon, talouden ja ruokinnan suunnittelussa.

Edellytämme sinulta agrologin tai agronomin tutkintoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemustasi naudanlihan tuotannosta ja sen kehittämisestä, ruokintaosaamista sekä myynnillistä suuntautumista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana Atria Nauta-tiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Tomi Karsikas, p. 040 750 4963.

Hakemuksesi palkkatoiveineen pyydämme jättämään viimeistään 12.6.2020 oheisen hakupainikkeen kautta.

Atria

Osaamisalue: ,

Atria

Atria on kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Se syntyy alan parhaiden osaajien tinkimättömällä työllä, jota me Atrialla arvostamme yli kaiken. Siksi pidämme erityistä huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, kehittymisestä ja työturvallisuudesta.