Autismisäätiö

Ohjaajia

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 28.05.2023, 0:00
  • Suljettu 14.06.2023, 23:59

Ohjaajia

Työpaikkoja avoinna uudessa asumisyksikössä 16.10.2023 alkaen

 

Haemme joukkoomme

ohjaajia

 

Ohjaajan tehtävään vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteröinti.

Autismisäätiö tarjoaa innostavan työyhteisön, jossa autismiosaaminen on sydämen asia. Henkilöstö saa hyviä etuja vapaa-ajan vakuutuksista kulttuuriseteleihin, yksityisen työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen. Autismisäätiön uudet hirsiset asumisyksiköt suunniteltiin yhdessä Autismisäätiön asiakkaiden ja henkilöstön kanssa.

Ole yhteydessä yksikönjohtajaan Teija Lankiseen (050 366 8596 tai teija.lankinen@autismisaatio.fi) ja vieraile urasivuillamme katsomassa työpaikkailmoitus oheisen hakupainikkeen kautta.

Hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta 14.06.2023 mennessä.

Autismisäätiö

Osaamisalue:

Autismisäätiö

Autismisäätiö on laajentanut toimintaansa Lappeenrantaan

Sujuva arki kuuluu kaikille. Vuodesta 1998 Autismisäätiö on innostanut ja tukenut autismikirjon henkilöitä elämään täydessä potentiaalissaan ja kokemaan onnistumisia. Olemme alallamme ainutlaatuinen osaaja ja palveluntuottaja Suomessa.

Autismisäätiön palveluja tuotetaan säätiönä, läpinäkyvästi. Toimintamme kiteytyy haluun tuottaa laadukkaita ja vaikuttavia palveluja kohderyhmällemme. Tuotot palautuvat suoraan toiminnan sekä henkilökunnan autismiosaamisen kehittämiseen.

Tällä hetkellä toimipisteitämme on Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kotkassa, Kuopiossa, Tampereella ja Seinäjoella. Meidän 400 ammattilaista tekee kukin osansa, jotta autismikirjon ihmiset saavat elää täysivaltaisesti, kuten kaikki muutkin. Omanlaista, samanlaista arkea.