Haemme kahta vakituista järjestyksenvalvojaa (PRJV) Helsingissä sijaitsevaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukeskukseen Helsingin Kalasatamaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset, välillä haastavatkin asiakaspalvelutehtävät. Vahvoilla vuorovaikutustaidoilla ja turvallisuusosaamisella vaikutat työskentelykohteesi turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Olet tiimipelaaja ja ymmärrät hyvän yhteishengen merkityksen työpaikalla. Turvallisuuskulttuurin luominen ja ylläpito tulevat sinulle luonnostaan ja suhtaudut niihin intohimolla.

Odotamme sinulta

Toivomme, että AVARN Securityn arvot – intohimo, arvostus ja yhteishenki – näkyvät jokapäiväisessä työskentelytavassasi. Lisäksi toivomme, että pystyt saavuttamaan asiakkaan luottamuksen vahvalla ammattitaidollasi sekä sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä haastavia työtehtäviä kohdattaessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu oppia ja päästä kehittymään turvallisuusalan ammattilaisena.

Edellytämme sinulta

  • Voimassa oleva vartija- ja järjestyksenvalvojakortti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Mahdollisuus tehdä vuorotyötä

Tarjoamme sinulle

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työympäristön, sekä kattavan tukiverkoston tukemaan menestystäsi työtehtävissäsi. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu ovat ensisijaisen tärkeää. Tavoitteemme on olla lähitulevaisuudessa turvallisuusalan markkinajohtaja ja alan halutuin työnantaja – tervetuloa mukaan rakentamaan ja saavuttamaan näitä tavoitteita. 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palvelupäällikkö Hasan Elsayed, hasan.elsayed@avarn.fi, +358 (0)50 591 7348.

www.avarn.fi 

Osaamisalue: ,