Oletko helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen, jonka toimintavarmuus ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa? Löytyykö sinulta rautainen asenne sekä intohimoa päästä kehittämään suurien kauppakeskuksien päivittäisiä turvallisuustoimintoja? Mikäli mielenkiintosi heräsi, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme järjestyksenvalvojia monipuolisiin PRJV-tehtäviin pääkaupunkiseudun kauppakeskusmaailmoihin. Työtehtäviin kuuluvat asiakkuuksien monipuoliset järjestyksenvalvontatehtävät, joissa korostuvat fyysinen läsnäolo ja tekniset turvallisuusratkaisut. Myös sovittujen toimenpiteiden suorittaminen poikkeustilanteissa (esim. tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteet) kuuluvat monipuoliseen tehtävänkuvaan.

Odotamme sinulta 

Työntekijöiltämme odotamme joustavaa ja hyvää asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pystyt saavuttamaan asiakkaan luottamuksen vahvalla ammattitaidollasi ja sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä haastavia työtehtäviä kohdattaessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu päästä kehittymään turvallisuusalan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle

Työtä on tarjolla kokoaikaisena sekä osa-aikaisena, kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina, painottuen kauppojen aukioloaikoihin. Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla. PRJV-työtehtävät vaativat 18 vuoden iän, järjestyksenvalvoja- ja vartijakortin sekä nuhteettoman taustan. Tarvittaessa kuitenkin koulutamme vaadittavat pätevyydet.

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää. 

 Jos kiinnostuit tehtävästä ja täytät sen vaatimat edellytykset, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. AVARN Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää.

www.avarn.fi 

Osaamisalue: ,