AVARN Security Oy

Kesätyö, Avarn Security, pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.01.2023, 12:00
  • Suljettu 01.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyö, Avarn Security, pääkaupunkiseutu

Haluatko viettää kesäpäiväsi vieraita vastaanottaen, ihmisvilinässä partioiden tai huipputeknologialla varustetussa valvomossa päivystäen? Kenties hankkia mukavan duunin opintojen ohelle kesän jälkeenkin? Kesä turvallisuusalalla kutsuu sinua!

Mitä kesätyö Avarn Securityllä on?

Kesätyö turvallisuusalalla on paljon monipuolisempaa mitä ensi alkuun uskoisi! Voitkin tehdä töitä niin aulapalvelun, paikallisvartioinnin, järjestyksenvalvonnan kuin liikkuvien- tai valvontapalveluidenkin parissa.

Haluatko työskennellä vain osan viikkoa ja keskittyä muuten kesäopintoihisi? Tai ehkäpä haluat kerryttää palkkapussia enemmän? Työt onnistuvat sekä osa- että kokoaikaisesti, ja avoimia paikkoja löytyy runsaasti ympäri pääkaupunkiseudun.

Meillä et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta töistä – me koulutamme sinut tehtäviin!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Vaikka työtehtäviä löytyy laidasta laitaan, työ perustuu aina asiakaspalveluun; asiakkaiden kohtaamiselle ja palvelemiselle. Työpäiväsi saattavatkin sisältää asiakkaiden neuvomista, tilajärjestelyjä, kameravalvontaa tai kulkulupien myöntämistä – riippuen täysin tehtävänkuvastasi.

Nämä asiat ovat kuitenkin osa jokaisen kesätyötä:

  • Omaan elämänrytmiin sopivat työvuorot, joiden muodostumiseen saat itse vaikuttaa.
  • Hyvä perehdytys, sillä ketään ei jätetä yksin. Kaikilla on alkuun perehdytysjakso ennen varsinaisiin työtehtäviin siirtymistä. Tsemppaava esihenkilösi on myös aina tavoitettavissa.
  • Työehtosopimuksen mukainen palkka, joka vastaa suoraan alan normaalia tasopalkkaa.
  • Hyvät mahdollisuudet jatkaa kesän jälkeen, ja moni haluaakin tehdä töitä opintojensa yhteydessä myös syksyllä.

Kesätyöntekijöille jää kesistä tavallisesti parhaiten mieleen monipuoliset työtehtävät mukavassa työporukassa. Kesätyö turvallisuusalalla kantaa myös pitkälle, ja moni tulevaisuuden työnantaja arvostaa kokemusta alasta.

Kiinnostaa, millaista hakijaa etsitte?

Asiakaspalvelutaidot, hyvät vuorovaikutuskyvyt ja positiivinen asenne korostuvat turvallisuustyössä. Aiempaa kokemusta tai alan koulutusta et tarvitse.

Odotamme kesätyöntekijöiltämme:

  • 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Miksi juuri Avarn Security?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät meillä aidosti. Kaikki tulevat tasavertaisesti kohdelluksi, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu mahdollisimman sujuvasti.

”Kaikki työkaverit täällä ovat tosi mukavia ja sosiaalisia, ja apua ei tarvitse odotella, jos sitä tarvitsee. Pienet jäätymisetkään eivät haittaa. Niitä sattuu, ja kokeneet kollegat ottavat tarvittaessa ohjat haastavammissa tilanteissa.”

Kommentti on eräältä entiseltä kesätyöntekijältämme, ja monesta parasta onkin ollut viettää kesä rennossa työporukassa. Työkavereita löytääkin usein viettämästä aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

Saat myös kattavan työterveyshuollon ja tarvittavat varusteet työhösi. Jos haluat jatkaa töitä kesän jälkeen, me tarjoamme sinulle tarvittavat lisäkoulutukset maksutta!

Haluan tämän työn! Miten toimin?

Klikkaa itsesi Avarn Securityn sivuille Hae työpaikkaa -kohdasta, valitse sinua kiinnostava kesätyö ja jätä hakemuksesi ja CV. Haku on avoinna 31.5.2023 asti, mutta kannattaa toimia mahdollisimman ripeästi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jäikö sinulle kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekry@avarnsecurity.fi mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Löydät lisää tietoa kesätöistä sivuiltamme.

Miten haku etenee?

  • Hakuaika päättyy 31.5.2023
  • Käymme hakemuksia läpi heti tammikuun lopusta lähtien
  • Saat kutsun haastatteluun sähköpostilla, jossa voit varata itsellesi sopivan ajan haastattelukalenterista
  • Tapaat meidät etähaastattelun merkeissä ja saat lisätietoja haettavista tehtävistä
  • Teemme rekrytointipäätökset
  • Tavoitteena on, että voit aloittaa työt toukokuun aikana. Kesätyöt sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuun välille, mutta osalle kesätyöntekijöistä voimme tarjota töitä jo aikaisemmin keväällä.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Osaamisalue: