AVARN Security Oy

Kesätyö Avarn Securityllä, Hamina

  • Sijainti Hamina
  • Julkaistu 07.01.2022, 12:00
  • Suljettu 25.04.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyö Avarn Securityllä, Hamina

Haemme kesätyöntekijöitä paikallisvartijan tehtäviin Haminassa sijaitsevaan Googlen palvelinkeskukseen. Tehtävät ovat määräaikaisia ja sijoittuvat pääasiassa touko-syyskuun välille, mutta osalle kesätyöntekijöistä voimme tarjota töitä jo aikaisemmin keväällä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja palkkaus tehtävässä on vartiointialan työehtosopimuksen taso III. 

Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö.

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä

Tehtävässä suoriutuaksesi tarvitset voimassa olevan vartijakortin. Avarn Security tarjoaa tarvittaessa vartijan peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen, joka antaa pätevyyden toimia vartijan tehtävässä. 

Huomioithan, että tehtäviin valituilta henkilöiltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta.
  • voimassa olevan vartijakortin tai muun turvallisuusalan koulutuksen.
  • muun kielitaidon.

Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. Avarn Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 8.5.2022 mennessä.  Kerrothan hakemuksen lisätietokentässä, että millä ajanjaksolla olisit valmis työskentelemään kesän aikana.

Haastattelut aloitamme jo hakuajalla, ja kutsun haastatteluun lähetämme joko sähköpostilla tai olemalla sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä puhelimitse. 

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Osaamisalue: