AVARN Security Oy

Kesätyö Avarn Securityllä, Pirkanmaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 07.01.2022, 12:00
  • Suljettu 16.04.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyö Avarn Securityllä, Pirkanmaa

Miltä kuulostaisi pitkät valoisat kesäyöt auton ratissa tai päivät siistissä sisätyössä vieraita vastaanottaen? Ehkä sinua kiinnostaa työskentely ihmisvilinässä kauppakeskuksissa, virastoissa tai muissa julkisissa tiloissa? Vai haluaisitko kenties työn, jossa pääsee näkemään ja kokemaan valvomotyöskentelyn salat? 

Meillä Avarn Securityllä on tätä kaikkea tarjolla ja paljon muutakin. Arvokkaan turvallisuusalan työkokemuksen lisäksi saat mahdollisuuden viettää kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tietenkin tienaat samalla rahaa.

Haemme kesätyöntekijöitä Tampereelle ja Tampereen lähialueille, määräaikaisiin työsuhteisiin, jotka voivat olla koko- tai osa-aikaisia. Kesätyöt sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuun välille, mutta osalle kesätyöntekijöistä voimme tarjota töitä jo aikaisemmin keväällä.

Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö. Tarjolla olevia työtehtäviä kesäksi ovat mm.

  • Aulapalveluhenkilö
  • Piirivartija
  • Paikallisvartija
  • Myymälävartija
  • Järjestyksenvalvoja
  • Poliisin tai rajavartiolaitoksen avuksi asetettu järjestyksenvalvoja (PRJV)

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Tehtävissä suoriutuaksesi tarvitset tehtäväkohtaisen koulutuksen, pätevyyden tai luvan, joita ovat mm. vartijakortti ja järjestyksenvalvojakortti. Jos sinulta ei näitä vielä löydy, älä huoli. Avarn Security tarjoaa tarvittaessa peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen tehtävään.

Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta.
  • voimassa olevan vartijakortin tai muun turvallisuusalan koulutuksen.
  • englannin kielen taidon ja muun kielitaidon.

Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. Avarn Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.4.2022 mennessä. Kerro hakulomakkeella itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi, sekä valitse hakemuksella alue ja paikkakunnat, joilla olisit kiinnostunut työskentelemään.

Haastattelut aloitamme jo hakuajalla, ja kutsun haastatteluun lähetämme pääsääntöisesti sähköpostilla tai olemalla sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä puhelimitse. 

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Osaamisalue: