Kiinnostaako ihmisläheinen työ, jossa olet paljon ihmisten kanssa tekemisissä ja pääset toteuttamaan iloista asiakaspalvelua monipuolisessa työympäristössä? Jos mielenkiintosi heräsi, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakaspalvelun ammattilaisia vastaanottopalveluihin aulavartijan tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Aulavartijana työskentelet monipuolisissa tehtävissä tarjoten asiakkaille positiivisia asiakaspalvelukokemuksia. Työtehtävät vaihtelevat asiakkuuksittain ja tehtäviisi voi kuulua mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut, erilaisten sähköisten järjestelmien käyttö, postitustehtävät, puhelinvaihteen hoito sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt.

Toivomme sinulta, että olet helposti lähestyttävä henkilö, nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi kohteellasi. Puhut sujuvaa ”asiakaspalvelua” toisena kotimaisena kielenäsi, sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja halua kehittyä alan ammattilaisena. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta aulavartijan tehtävistä niin älä huoli. Järjestämme sinulle tarvittavat koulutukset sekä huolellisen perehdytyksen uusiin haasteisiin.

Edellytämme sinulta 

  • Joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta
  • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme sinulle

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Työtehtävä on koko- tai osa-aikainen riippuen omasta toiveestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja soveltuvuudestasi tehtävään. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja päivävuoroihin, mutta vuorotyö on myös mahdollista.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja täytät sen vaatimat edellytykset, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. AVARN Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää.

www.avarn.fi

Osaamisalue: ,