Etsimme useita järjestyksenvalvojia monipuolisiin tapahtumaturvallisuuden toimeksiantoihin. Tarjolla on myös järjestyksenvalvojan tehtäviä Musiikkitalolla Helsingin keskustassa.

Odotamme Sinulta asiakaspalvelulähtöistä työskentelytyyliä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet positiivisella asenteella varustettu asiakaspalvelun ammattilainen. Selvität helposti haastavatkin tilanteet. Arvostat tiimityöskentelyä ja olet työkaverina auttavainen. Sinulla on myös voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Eduksi katsomme, jos sinulla on voimassa oleva vartijakortti tai muuta alan koulutusta. Myös monipuolisesta kielitaidosta on hyötyä järjestyksenvalvojan tehtävissä.

Saat ammattitaitoiset kollegat, esimiesten tuen sekä tarvittavan koulutuksen tehtäviin.

Kiinnostuitko? 

AVARN Security tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Palkkaus vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävään liittyen voi kysyä ensisijaisesti sähköpostilla: riku.stenius@avarn.fi p. 050 343 6578.

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2019 mennessä.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää. 

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. AVARN Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää.

www.avarn.fi

Osaamisalue: ,