Haemme nyt piirivartijoita pääkaupunkiseudulle. Piirivartijan vastuulla on useita asiakaskohteita, joissa hän suorittaa erilaisia asiakkaan määrittämiä tehtäviä, kuten sulkemis- ja avaustehtäviä, hälytysajoja, sekä erilaisia tarkastuksia asiakaskohteissa. Piirivartiointi on nopeatempoista, itsenäistä ja tehtävät ovat monipuolisia. Työ on pääsääntöisesti yötyötä

Odotamme sinulta  

  • vähintään B-luokan ajokorttia
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
  • nuhteetonta taustaa
  • joustavuutta

Lisäksi edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito. Toivomme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä ennakoivaa otetta turvallisuustyöhön.

Eduksesi katsomme 

  • englannin kielen taidon (tai muu kielitaito)
  • koulutukset turvallisuusalalta
  • turvallisuusjärjestelmien tuntemuksen
  • Voimassaolevaa vartijakorttia
  • kokemusta vartiointialalta

Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua alaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Parhaille osaajille voimme tarjota etenemismahdollisuuksia työuralla. Meillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö sekä monipuolinen työterveyshuolto. 

AVARN Securityn työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisömme että asiakkaidemme turvallisuutta. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Siksi henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme ensimmäiset valinnat jo hakuajalla.

Mikä on AVARN Security?

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. AVARN Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää.

Seuraa meitä myös somessa!

Instagramissa @avarnfinland

Twitterissä @avarn_fi

Facebookissa AVARN Security Suomi

Linkedinissä Avarn Security Finland

Osaamisalue: ,