Vartijoita, Päijät-, Kanta-Häme sekä Hyvinkää

Haemme vartijoita alueille Päijät-, Kanta-Häme sekä Hyvinkää. Haemme vartijoita monipuolisiin turvallisuusalan tehtäviin osa-aikaisiin sekä tarvittaessa työhön kutsuttaviin, toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

Odotamme sinulta

Työntekijöiltämme odotamme joustavaa ja hyvää asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pystyt saavuttamaan asiakkaan luottamuksen vahvalla ammattitaidollasi ja sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä haastavia työtehtäviä kohdattaessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu päästä kehittymään turvallisuusalan ammattilaisena.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Lisäksi edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito. Muu kielitaito, aikaisempi työkokemus sekä koulutukset turvallisuusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Myös ajokortti, työturvallisuuskortti tai esim. tulityökortti luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja.

Näin haet tehtävään

Hakemukset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 05.09.2019 mennessä sisältäen CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tero Silkosuo, tero.silkosuo@avarn.fi / +358 50 594 2140

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. AVARN Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää. www.avarn.fi

Osaamisalue: ,