Haemme kahta (2) vakituista vastaanottohenkilöä asiakkaamme aulatiloihin Helsingin keskustan alueella. Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES taso III sekä 100 euron tehtäväkohtainen lisä.

Vastaanottohenkilönä työskentelet mielenkiintoisessa toimintaympäristössä tarjoten asiakkaille ensiluokkaisia asiakaspalvelukokemuksia. Työtehtäviisi kuuluvat mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut, erilaisten sähköisten järjestelmien käyttö, sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt.

Odotamme sinulta joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta, sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä, eikä aito ystävällinen hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Ymmärrät merkityksesi asiakkaamme yrityskuvan luomisessa sisään saapuville vieraille. Vastaanottohenkilöllä tulee olla voimassa oleva vartijakortti, jonka tarvittaessa koulutamme tehtävään valituille henkilöille.

Edellytämme sinulta 

  • 2 vuoden työkokemusta vastaanottotehtävistä

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  • Nuhteetonta taustaa; asiakkuuteen tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys

  • Erinomaista stressinsietokykyä, sekä kokemusta vaativasta asiakaspalveluympäristöstä.

Tarjoamme sinulle

Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja.

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja päivävuoroon.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja täytät sen vaatimat edellytykset, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Osaamisalue: ,