Millog

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Tervola

  • Sijainti Tervola
  • Julkaistu 05.05.2023, 11:00
  • Suljettu 22.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Tervola

Oletko kiinnostunut työskentelemään ainutlaatuisen ajoneuvokaluston parissa vaihtelevissa huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävissä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?

Haemme nyt maajärjestelmät-toimialalle Tervolan toimipaikallemme kahta

 

AJONEUVOASENTAJAA määräaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaamme kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävät osana ammattitaitosten asentajiemme tiimiä. 

Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera ja työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omassa korjaamorakennuksessa, jossa on panostettu työympäristön turvallisuuteen ja siisteyteen sekä viihtyvyyteen. Tehtävästä maksetaan kuukausipalkkaa ja noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

 

Olisitko etsimämme henkilö?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulutus (esim. ajoneuvoasentaja/muu vastaava), olet jo hieman ehtinyt kerryttää työkokemusta kevyen- ja/tai raskaan ajoneuvokaluston parissa ja etsit itsellesi monipuolista työtä, jossa voit huoltaa ja korjata kalustoa sekä kehittää toimintatapoja. 

Arvostamme hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, huolellista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä satunnaista matkustusvalmiutta. Työturvallisuus on sinulle tärkeä asia ja olet omalla toiminnallasi edistämässä työturvallista työskentelyä.

 

Millogilla töissä? 

Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön tuen sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jotta sinulla on parhaat eväät kehittyä ammattilaiseksi ainutlaatuisessa ympäristössä. Meillä tehtävän edellyttämät koulutukset järjestetään työn ohessa. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla tuleva työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Hakeminen & lisätiedot    

Haluatko kuulla enemmän tehtävistä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävistä antaa Toni Mäkelä, puh. 040 315 8281 ja Jari Kähkönen, puh 050 478 6911 / etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 21.5.2023 osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

 

Osaamisalue: