Haemme nyt Vantaan tavarataloomme

KASSOJA, VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ JA MYYJIÄ ERI OSASTOILLE

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen tehtävään valittavien henkilöiden kanssa.

Tavaratalojemme valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Sisustusosaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. maalit, tapetit, matot, valaisimet ja sähkötarvikkeet, puutarhaosaston valikoimaan mm. puutarhakoneet ja -työkalut, grillit, pihakalusteet, mullat, lannoitteet ja kasvit, työväline- / pienrautaosaston valikoimaan mm. sähkö- ja käsityökalut, kiinnikkeet, konetarvikkeet, venetarvikkeet ja turvallisuustuotteet, LVI-/ Kylpymaailmaosaston valikoimaan mm. LVI-tuotteet, kylpyhuonetarvikkeet ja -kalusteet, laatat, hanat, suihkut ja keittiökalusteet sekä puu- ja rakennustarvikeosaston valikoimaan mm. puutavara, kiinnitysaineet, lattiapäällysteet, listat ja paneelit, ovet ja ikkunat ja eristeet.

Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi on erittäin tärkeää, että asiakas saa BAUHAUSista asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Positiivisen asiakaskokemuksen tuottaminen onkin henkilökuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla rautakauppa-alan ammattilainen meille tullessasi, vaan koulutamme sinut tehtäviisi. Jatkuva tuotekoulutus sekä työtovereiden tuki varmistavat sen, että tuotteet ja tehtävät tulevat kyllä tutuiksi, kunhan vain oma asenne on kohdallaan. Odotamme kuitenkin, että asiakaslähtöisyys ohjaa ajatteluasi ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Jos näiden lisäksi meillä myytävät tuotteet ovat sinulle tuttuja joko aikaisemman työsi, koulutuksesi tai vaikkapa harrastuksesi kautta, siitä voi olla hyötyä. Samoin siitä, jos sinulla on jo kokemusta kassatyöstä, varastotyöstä tai ylipäätään myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä. Trukin ajotaito on plussaa. Kaikilta työntekijöiltämme edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Haku on avoinna toistaiseksi ja otamme sinuun yhteyttä jos hakemuksesi johtaa haastatteluun.

Osaamisalue: