Metsähallitus

Kulttuuriperinnön asiantuntija, sijainti sovittavissa

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 15.12.2022, 8:00
  • Suljettu 01.01.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kulttuuriperinnön asiantuntija, sijainti sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme joukkoomme kulttuuriperinnön asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kiinteistökaupan yksikköön 1.2.2023 alkaen 4 kuukaudeksi. Tehtävän sijaintipaikkakunta sovitaan erikseen.

Kulttuuriperinnön asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat rakennuskohteiden rakennushistoriaselvitysten laadinta sekä em. kohteiden valtion kiinteistövarallisuuden luovutuksesta annetun lain mukaisten lausuntopyyntöjen laadinta Museovirastolle ja Ympäristöministeriölle. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden ra­kennusperintökohteiden hoitoon soveltuvaa tutkintoa esim. rakennuskonservaattori AMK tai rakennusrestauroinnin artenomi. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan hakijan eduksi.

Kohteet sijaitseva eri puolilla Suomea, joten tehtävä edellyttää matkustamista. Työssä tarvitset li­säksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä suo­men kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle asiantuntijuuttasi vaativan tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Kulttuuriperinnön asiantuntijana pääset tutustumaan Metsähallituksen rakennuksiin ja arvioimaan niiden kulttuurihistoriallista merkittävyyttä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa myyntipäällikkö Kari Männistö, puh. 0400-180 063. Jätäthän soittopyynnön vastaajaan tarvittaessa.

 

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi