Siun työterveys Oy

Työterveyspsykologi: Siun työterveys Oy, Joensuu (id8547)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 22.02.2024, 7:00
  • Suljettu 14.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työterveyspsykologi: Siun työterveys Oy, Joensuu (id8547)

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalassa toimiva maakunnallinen ja toimialueensa suurin työterveyspalvelujen tuottaja ja kehittäjä. Asiakkaita meillä on noin 17 000 ja henkilöstömme muodostuu noin 50 henkilön moniammatillisesta joukosta. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme.

Nyt etsimme joukkoomme 

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella. 

Työterveyspsykologina pidät yksilövastaanottoa työterveyshoitajan tai lääkärin ohjauksen/lähetteen perusteella, esim. työssäjaksamiseen, muistiongelmiin, unihaasteisiin, stressinhallintaan tai muihin työkyvyn tuen tarpeisiin liittyvissä asioissa. Työyhteisötyöhön liittyvää ohjausta ja neuvontaa on sekä esihenkilöille että työyhteisöille. Työterveyspsykologit ovat myös osana kriisityötä. Työterveyspsykologi tekee erikseen määritellysti myös suunnattuja työpaikkaselvityksiä.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työotteeseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Kokemus työterveyshuollon asiantuntijatehtävissä toimimisesta, työyhteisötason sekä kognitiivisten tutkimusten ja työkykyarvioiden osaamisesta luetaan eduksi tehtävään valittaessa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja mukavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä Siun työterveys Oy:n asiantuntijaverkoston työsi tueksi.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja kollegiaalisen tuenTarjoamme joustavat työajat, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, myös työskentely osa-aikaisesti on sovittavissa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. 

Työt hoituvat pääasiassa Joensuussa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus tarvitaan, sillä työ voi joskus edellyttää matkustamista toimialueellamme.

Tehtävään haetaan sähköisesti. Lähetäthän hakemuksesi 13.3.2024 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Soile Kurttila soile.kurttila@siuntyoterveys.fi  p. 013 245 6712 (ei 4.-10.3)

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon! 

Joensuussa 22.2.2024

Siun työterveys Oy 

Osaamisalue: