Securitas Oy

MobilePatrol -vartija Kajaaniin

  • Sijainti Suomussalmi
  • Julkaistu 14.12.2021, 13:00
  • Suljettu 28.05.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MobilePatrol -vartija Kajaaniin

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme

MobilePatrol -vartija Kajaaniin

Tehtävästä riippuen valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. 

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Työsi edellyttää myös vartijakorttia, ajokorttia (b) ja ajotaitoa sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Aikaisempi kokemus turvallisuusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme liikkuvan ja monipuolisen työtehtävän sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet. Tarjoamme mahdollisuuden edetä muihin vartiointitehtäviin kouluttautumisen kautta. Työ on aluksi osa-aikainen.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Osaamisalue: