Osa-aikainen varastotyöntekijä päivätyöhön Vantaa, Biisoni Henkilöstöpalvelut Oy, Vantaa

Haemme varastotyöntekijää arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme Vantaalle. Työsuhde onosa-aikainenmääräaikaisuus n 15- 25h/ viikko takuutunnein. Työvuoroja on siis vaihdellen 2-3 viikossa ja työaika sijoittuu aina klo 8-16 välille. Työsuhde alkaa n 8kk määräaikaisuudella, mutta sinulla on mahdollista myös tehdä työsuhde kesätyönä.Työsuhde kuuluu henkilöstövuokrauksemme alle, eli Biisoni on työnantajasi ja asiakasyrityksemme on sinulle varsinainen työpaikkasi.

Työnkuva:

Tuotteiden hyllytys, kuorman purku, pakkaaminen, postin lähetys, tuotannonohjausjärjestelmän käyttö.

Mitä asioita etsimme hakemuksestasi

– Tarkka
– Huolellinen
– Ripeä
– Reipas asenne
– Joustava
– Eduksi katsomme aiemman kokemuksen varastotöistä sekä työturvallisuuskortin

Mitä tarjoamme:

Virallisena työnantajana Biisoni huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista.Tämän lisäksi työntekijöistä huolehtiminen on meille tärkeää ja toteutamme sitä mm. pitämällä aktiivisesti työntekijöihimme yhteyttä, huolehtimalla työntekijöidemme työhyvinvoinnista, konkreettisilla palkintajärjestelmillä sekä tyky-toiminnalla.

Asiakasyrityksemme on erilaisia kytkimiä valmistava yritys, jonka johtoasema globaaleilla markkinoilla perustuu vaativimpien teknisten standardien noudattamiseen, tinkimättömään laatuun ja kansainväliseen näkyvyyteemme. Pätevät suunnittelu- ja asiakaspalvelu, paikalliset varastot ja asennusapu takaavat nopean ja kilpailukykyisen palvelun.

Mikäli olet aidosti kiinnostunut varaston monipuolisista tehtävistä ja tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Johanna Lätti, johanna.latti@biisoni.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: