Bittium Wireless Oy

Dokumentoinnin asiantuntija

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 23.05.2023, 14:00
  • Suljettu 07.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Dokumentoinnin asiantuntija

Etsimme dokumentoinnin asiantuntijaa vahvistamaan dokumentointitiimiämme Oulussa. Tässä tehtävässä toimit dokumentoinnin asiantuntijana hoitaen tuotteidemme teknisen dokumentoinnin koordinointia, materiaalien koostamista ja julkaisuja eri järjestelmistämme.

Olemme suomalainen huipputeknologiayritys, jossa sekä suunnitellaan että valmistetaan omia tuotteita ja toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kokonaisvaltaisesti hyvin ja sen vuoksi tarjoammekin hyvät edut. Lisäksi meillä on käytössä joustava hybridityö.

Työ tapahtuu järjestelmissämme Windchill PLM, SVN, Sharepoint, Jira, jne. ja kokemus vastaavista järjestelmistä katsotaan eduksi. Tehtävään sisältyy myös uuden PLM järjestelmämme ylläpitäjärooli sekä käyttäjien tuki, jonka tarkempi sisältö määrittyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuva koulutus esim. kandidaatin, maisterin tai insinöörin tutkinto.
  • Kykyä toimia moniprojektiympäristössä
  • Yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Suomen kieli ja sujuva kirjallinen sekä suullinen englannin kieli on välttämättömyys.

Lisäksi arvostamme järjestelmällisyyttä ja kykyä toimia osana tiimiä. Tarkkuus ja yksityiskohtien hallinta on myös tärkeää ja pystyt jäsentämään myös isompia asiakokonaisuuksia. Eduksi katsotaan myös tehtävään soveltuvaa työkokemus, ja vähintäänkin aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan.

Lähetä hakemuksesi jo tänään; otamme yhteyttä mahdollisiin hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä.

Osaamisalue: