Bittium Wireless Oy

Embedded Linux -suunnittelijoita / Jatkuva haku

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 03.05.2022, 16:00
  • Suljettu 08.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Embedded Linux -suunnittelijoita / Jatkuva haku

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Meillä on jatkuva haku päällä sulautetun Linuxin osaajien suhteen! Talossamme on totta kai jo monta alan huippuosaaja, mutta töitä riittää useammallekin. Bittiumin Linux-suunnittelijana pääset monien kiehtovien mahdollisuuksien äärelle. Voit esimerkkisi vastata sulautetun Linuxin laiteläheisen softan kehityksessä medikaalituotteisiin, IoT-, tai verkkopuolen ratkaisuihimme liittyvissä pojekteissa. Työtehtäväsi voivat liittyä omaan tuotekehitykseemme tai vaihteleviin koti- ja ulkomaisiin asiakasprojekteihimme. Otamme omat kiinnostuksen kohteesi ja aiemman kokemuksesi huomioon tehtäviesi ja projektiesi valinnoissa.

Yleisellä tasolla tarvitset näitä taitoja ja osaamisia:

  • Vahvan teknisen taustan
  • Kokemusta softan kehittämisestä C/C++-ohjelmointikielillä sekä tuoretta kokemusta sulautetun Linuxin ympäristöistä
  • Linux-järjestelmäarkkitehtuurin ja komponenttien ymmärrystä (kernel/user space)
  • Työkalujen, kuten GIT, Jenking, Gerrit, GDB tai HW debugging (JTAG) tuntemusta
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Totta kai myös tulet toimeen ihmisten kanssa ja olet tiimipeluri. Mitä innostuneempi olet alastasi, sitä kotoisammaksi tunnet olosi meidän joukossamme. Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Osaamisalue: