Bittium Wireless Oy

Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 21.10.2021, 14:00
  • Suljettu 08.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

Bittium on suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme langattomien teknologioiden pioneereja tarjoten asiakkaillemme markkinoiden parasta tietotaitoa. Uusimpien teknologioiden osaaminen on kilpailuetumme – se tekee meistä halutuimman yhteistyökumppanin mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Bittiumilla on vahva tiimihenki ja kaveria-ei-jätetä – mentaliteetti. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Haemme jatkuvasti ohjelmistosuunnittelijoita moniin eri hankkeisiin, monilla eri osaamisilla ja taustoilla. Koska meillä on paljon erilaisia projekteja, pystymme sovittelemaan erilaisia osaajia hankkeisiimme siten, että sekä nuoremmat että kokeneemmat suunnittelijat saavat itselleen sopivan tasoisia haasteita ja mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan. Yhden ihmisen ei tarvitse osata kaikkea – minimissään yksi tai kaksi ohjelmointikieltä hyvin hallittuna riittää, kunhan olet oikeasti kiinnostunut alasta ja aina valmis oppimaan lisää. Nämä ohjelmointikielet, -alustat ja -työkalut ovat nyt erityisen tärkeitä projekteillemme: Linux, Embedded Linux, Yocto Linux, Android, Windows, Windows Driver, RTOS, FreeRTOS, Python, Java, C/C++, Git, Jenkins, SVN, C#, Visual Studio.

Haluatko tietää meistä lisää? Laita meille lyhyt ja ytimekäs hakemus saman tien, kerro mitä osaat, mitä olet tehnyt ja mistä olet kiinnostunut. Mietitään sitten yhdessä, olisiko meillä tarjota sinulle juuri se seuraava haaste, jota olet kaivannut. Tulemme palkkaamaan näihin töihin useita henkilöitä ja haku on avoinna toistaiseksi.

 

Osaamisalue:

Bittium Wireless Oy

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa.