Bittium Wireless Oy

Ohjelmisto-osaajia

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 01.07.2022, 13:00
  • Suljettu 06.09.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjelmisto-osaajia

Bittiumilleko töihin? Kajaaniin? Mitäpä se hyvejää

No hyvejääpä hyvinkin!

Emme etsi valmiita tekniikkavelhoja jotka raapasee tyhjästä ihmeitä tai takoo valtasormuksia, vaan tavan teknisistä asioista kiinnostuneita ihmisiä joilla on halua kehittää omaa osaamistaan, nauttii haasteista tykkää saada näkyvää tulosta aikaiseksi ja uskaltaa haastaa samalla muitakin. On meillä hommia tuppisuilleki ei siinäkään mitään pahaa ole. Ei ne laitteetkaan labroissa vastaa vaikka kuinka kysyy.

Ei ole meillä yhtä tietä onneen, van nälkamaalla voip aina vähän oikasta.

Niin et asu täälläpäin? Van Etätyötki meillä onnistuu, sekään ole niin justiinsa.

Mitäkä me tehhään?

Sulautettua ohjelmaa tietennii. Kaikkee maan ja taivaan väliltä. Laiteläheistä ohjelmistoa medikaalituotteisiin, defence ja security vehkeisiin tai verkkopuolelle.

Onpa joku projekti meillä IoT hommiakin, jotta ei tarvitse yhteen jumiutua. Omia vehkeitä tai asiakasprojekteja, meillä hommat onnistuu. Kotisivulta käyt vielä kurkkaan mikä se on lähempänä sydäntä, niin sorvataan sopivaa tekemistä.

Mitäpä se meillä pärjääminen sitten oikein vaatii?

No, ainakin sen teknisen taustan (insinööri, tradenomi tai vastaava). Aina jos on kokemusta softan kehittämisestä C/C++ ohjelmointikielillä tai Pythonilla, ei meidän tarvitse sitä enää opettaa sinulla vaan voit keskittyä heti olennaiseen. Tokkiinsa jos Linux järjestelmä ole aivan vieras asia ja komponenttien ymmärrystä on jonnii verran (Kernel/user space) niin hyvä tulee.

Oisko vielä työkalukokemusta GIT, Jenkins, Gerrit, GDB, van ole ihan niin justiinsa. Googlaa jos ei heti herättänyt kelloja. Lontoon murrekin jos taipuu niin onhan siinä jo palikat kasassa siihen malliin että raapasepa hakemus.

Varmasti on semmoinen työpaikka että oksat pois. Työetuisuuksia on niin paljon, ettei niitä tähän mahdu luetteloimaan. Tule ennemmin kuuntelemaan niin kerrotaan.

Aikas viihdyt, niin tiiä vaikka sinusta se vielä se velhoki tehdään.

Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä”

   Tärkein bitti olet sinä – tuleva bittiläinen!

 

Osaamisalue: