Bittium Wireless Oy

Ostaja/Laatuinsinööri

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 17.03.2023, 16:00
  • Suljettu 04.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ostaja/Laatuinsinööri

Olisitko sinä etsimämme tekninen ostaja? Tehtävänäsi on ostaa korkealaatuisia materiaaleja Bittiumille. Vastuualueeseesi kuuluvat ostotapahtumat laadunvarmistuksesta ja tilausten valmistelusta toimitus- ja laatuongelmien seurantaan. Kyseessä on määräaikainen sopimus, mutta sinulla on tilaisuus näyttää myös meille, että olet korvaamaton. Työpaikka sijaitsee Oulussa.

Olemme suomalainen huipputeknologiayritys, jossa sekä suunnitellaan että valmistetaan omia tuotteita ja toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kokonaisvaltaisesti hyvin ja sen vuoksi tarjoammekin hyvät edut. Lisäksi meillä on käytössä joustava hybridityö.

Olet kiinnostunut työskentelemään sekä kaupallisesta että toiminnallisesta näkökulmasta ja sinulla on kunnianhimoa kehittyä tuotantoketjun ammattilaiseksi. Sinulle tuotteiden korkea laatu on ehdoton edellytys ja innostut myös toiminnan kehittämisestä. Meille työvuosiasi tärkeämpää on ammattimainen asenteesi, yhteistyötaitosi ja halusi oppia lisää ja esiintyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta seuraavia:

  • Insinööri-tutkinto (AMK/DI)
  • Kyky tulkita teknisiä vaatimuksia ja piirustuksia.
  • Kaupan ehtojen ja laadunhallinnan perusteiden hallintaa
  • Olet tiimipelaaja, jolla on asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti 
  • Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja neuvottelutaidot 
  • Sinulla on hyvät toimistotyökalutaidot ja halu oppia ERP-, PLM- ja muita tehtävään liittyviä työkaluja

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään, tehtävä täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä!

Osaamisalue: ,