Vantaan kaupunki

Etsivä nuorisotyöntekijä, projektityöntekijä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 30.01.2024, 12:00
  • Suljettu 13.02.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Etsivä nuorisotyöntekijä, projektityöntekijä

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri ja hyvinvointi, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut
Vantaan kaupunki

Ratatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.03.2024 tai sopimuksen mukaan – 30.09.2024

Hei sinä kohtaamisen ammattilainen!

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja merkityksellinen työ nuorten aikuisten parissa? Nyt sinulla olisi loistava tilaisuus päästä osaksi lämminhenkistä ja osaavaa joukkoamme. Positiivisessa tiimissämme on nyt avoinna paikka osaajalle.  

Etsivässä nuorisotyössä tarjoamme tukea ja ohjausta 16–29-vuotiaille vantaalaisille nuorille erilaisiin elämäntilanteisiin. Tuemme elämäntilanteen selkiyttämisessä, vaihtoehtojen kartoittamisessa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Autamme nuorta kohti hänen tarvitsemiaan palveluita.   

Tyypillinen työpäivämme alkaa etsivien oman Kipinä-talon yhteisestä olohuoneesta. Aamukahveja juodessa avaamme läppärit ja monipuolinen työpäivä voi alkaa. Vastailemme nuorten viesteihin, käymme läpi yhteydenottopyyntöjä, riennämme tapaamisille, valmistelemme pienryhmätoimintaa, osallistumme yhteisiin palavereihin, keskitymme kehittämistyöhön ja osallistumme verkostojemme tapahtumiin. Jokaiselle etsivälle kuuluu lisäksi omien kiinnostusten ja osaamisen mukaan erilaisia vastuualueita. Tiimissämme on ahkeran työotteen lisäksi tilaa myös yhdessä nauramiselle.   

Odotamme sinulta kokemusta nuorten, nuorten aikuisten ja syrjäytymisriskissä olevien nuorten parissa tehtävästä työstä. Työssäsi kohtaat vaikeassakin elämäntilanteessa olevia nuoria, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, epävarmuudensietokykyä, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.  

Lisäksi arvostamme nuorten suosimien sosiaalisten median alustojen käyttökokemusta.  

Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtä tehdään myös liikkuvalla työotteella. Työ on pääasiassa päivätyötä.  

Olisitko sinä tiimiämme täydentävä etsivä? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.   

Tervetuloa mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!   

Vantaan etsivä nuorisotyö on osa nuorten aikuisten palvelujen kokonaisuutta, johon kuuluvat nuorten työpajat ja yksilövalmennus sekä nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajantoiminta. Lue lisää Vantaan etsivästä nuorisotyöstä.  

Löydät meidät myös Instagramista ja TikTokista @vantaanetsivat.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi työmatka- ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2750
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Työ sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Yhteystiedot:

Etsivän nuorisotyön esihenkilö

Salminen, Mari

0503026059

mari.salminen2@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: