Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Ravurinpuiston päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 16:00
  • 30.04.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Ravurinpuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ravurinpuiston päiväkoti

Kannuskuja 6, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei, sinä työstäsi innostunut varhaiskasvatuksen sosionomi, tervetuloa töihin Vantaalle!

Tervetuloa kehittämismyönteiseen ilmapiiriimme rakentamaan varhaiskasvatuksen sosionomien ja varhaiskasvatuksen opettajien välistä moniammatillista yhteistyötä yhdessä koko työyhteisön kanssa. Me Vantaalla tuemme sinua työnkuvassasi, ja varhaiskasvatuksen sosionomina pääset itsekin kehittämään työnkuvaasi. Yhdessä tehden ja onnistuen. 

Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut moniammatillisen tiimin jäsenenä pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Vastaat omalta osaltasi perheiden kanssa tehtävästä kasvatusyhteistyöstä. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistaminen yhteistyössä huoltajien ja muiden lapsiperhetoimijoiden kanssa. Pääset kehittämään palveluja ja uusia toimintatapoja lasten ja perheiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämisen näkökulmasta. Vastaat omalta osaltasi lasten hyvinvoinnin edistämisestä sekä lasten, perheiden ja huoltajien ohjauksesta.

Avoin tehtävä sijoittuu Ravurinpuiston päiväkotiin. Ravurinpuiston  päiväkoti on Hakunilassa sijaitseva kuusiryhmäinen päiväkoti jossa työskennellään parityöskentelyllä. Meillä toiminnassamme näkyy monikulttuurisuus ja monikielisyys. 

Ravurinpuistossa on tällä hetkellä kaksi pienten ryhmää, yksi esiopetusryhmä ja kolme 3-5-vuotiaiden ryhmää. Ryhmissä työskentelee työparina varhaiskasvatuksenopettaja sekä lastenhoitaja. Lisäksi ryhmissä on avustavaa henkilöstöä lasten tarpeiden mukaisesti. 

Päiväkotimme käytössä on laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kehittäjäopettaja, kieli- ja kulttuurikoordinaattori, koordinoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kuraattori- ja psykologipalvelut. 

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen sosionomeja, joilla on positiivinen ja ammatillinen lasten vahvuuksia korostava työote. Toivomme sinulta, että olet joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Huomioit lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. 

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • varhaiskasvatuksen sosionomien oman vertaistapaamisryhmän työsi tueksi
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietu, lounasetu ja työmatkaetu.

Monikulttuurisesti painottuneessa päiväkodissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen sosionomille maksetaan vuonna 2024 100 euroa/kk rekrytointilisää. 

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä – arvostamme kokemuksen lisäksi myös tuoreita näkökulmia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2850,00
euroa/kk + vuonna 2024 maksettava monikulttuurisen päiväkodin rekrylisä 100 eur/kk. Lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Junnikkala, Sanna

0503121652

sanna.junnikkala@vantaa.fi

Tavoitettavissa kello 8.00-15.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: