Asiakkaamme on perinteikäs, vakaalla pohjalla toimiva varustamo, Bore Oy Ab. Se on osa hollantilaista konsernia ja operoi meriliikenteen tavarakuljetuksessa sekä Suomen että Hollannin lippujen alla. Sen laivojen tekninen operointi johdetaan Maarianhaminasta,  kaupallinen ja hallinnollinen hermokeskus on Helsingin ytimessä. Tutustu yritykseen tarkemmin www.bore.eu

Haemme nyt Boren Helsingin keskustan toimistoon Accounting Coordinatoria työpariksi Head Accountantille.

Päätehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontra, laskutus ja perintä, matkalaskuasiat sekä maksuliikenne. Pääkirjanpitäjän työparina pääset myös mukaan kirjanpidon ja tilinpäätösten avustaviin tehtäviin ja perehtymään niihin myös halutessasi syvemmin. 

Millainen yritys ja työnantaja Bore on?

Boressa vaalitaan avointa ja työkulttuuria ja se on alallaan edelläkävijä monessa. Se pyrkii jatkuvasti vähentämään mm. merenkulun ympäristöjalanjälkeään ja tekee siinä tiivistä yhteistyötä innovatiivisten yritysten kanssa. 

Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja Head Accountantin jatkuvan tuen. Pyrimme luomaan työilmapiiristä rennon ja mukavan. Haluamme, että ymmärrät liiketoimintamme erityispiirteitä ja pääset muodostamaan siitä kokonaiskuvan. Varustamotoimintaan liittyy mm. erilaisia alalle tyypillisiä viranomaishakemuksia ja -raportteja. Lisäksi on tärkeää, että pääset luomaan välittömät ja hyvä suhteet myös eri toiminnoissa työskentelevien työkavereidesi kanssa Helsingissä ja Maarianhaminassa. 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä jo vuosia. Jos olet valmiiksi kirjanpito- tai tilinpäätöstaitoinen, sopii sekin tehtävään mainiosti. Työkokemuksesi olet voinut hankkia esim. tilitoimistosta. Tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään kykyjesi mukaan yhä itsenäisempään rooliin!

Nämä kuvaavat lisäksi taustaasi hyvin:

  • Tradenomi tai muu tehtävään soveltuva koulutus
  • Sujuva englanti, lisäksi suomi tai ruotsi
  • Hyvät järjestelmätaidot, näppäryys; järjestelmämme on Microsoft NAV ja Basware Invoice Ready 
  • Yhteistyökykyisyys, joustavuus ja aito kiinnostut taloushallintoon sekä pingottamaton tekemisen meininki!
  • Halu pitkäjänteiseen työskentelyyn ja työtapojen kehittämiseen 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään loppuvuodesta 2021. 

Työpaikkasi sijaitsee Uudenmaankadulla Helsingin keskusta-alueella. Perehdytys on kokonaisuudessaan paikan päällä, jatkossa voit tehdä osittain etätyötä.

Vastaa hakemuksen kysymyksiin, liitä mukaan englanninkielinen CV:si sekä palkkatoiveesi. Odotamme hakemustasi viimeistään 5.11.  mennessä. Teams-tapaamiset rekrytoinnin tiimoilta aloitamme jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802 tai marju.vuorensalmi@businesslike.fi

Osaamisalue:

Businesslike Oy

Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu on jo vuosien ajan saavuttanut kärkisijan henkilöstöpalvelualan tutkimuksissa rekrytoinnin ammattilaisena, joka tarjoaa niin yritys- kuin työnhakija-asiakkailleen nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Businessliken rekrytointitoimeksiantojen onnistumisprosentti on tasan 90. www.businesslike.fi