HR SPECIALIST, 

haetko uusia haasteita? Tule hoitamaan ja koordinoimaan asiantuntijaorganisaation suomalaista henkilöstöhallintoa. Tehtävässäsi toimit kiinteässä yhteistyössä konsernin kansainvälisestä henkilöstöhallinnosta vastaavan johtajan kanssa.

Asiakkaamme on omalla alallaan kansainvälinen markkinajohtaja. Suomessa henkilöstöä on noin 150. 

Roolissasi HR Specialistina olet vastuussa suomalaiseen HR-funktion toimintojen ylläpitämisestä. Tehtävä on vaihteleva ja työpäiväsi ovat vauhdikkaita ja vaihtelevia! Tehtäviisi kuuluva mm.: 

  • Rekrytoinnin, perehdytyksen ja tiedonsiirron koordinointi
  • Palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimiminen
  • Toimit linkkinä työsuojelun, työterveyshuollon- ja henkilöstön edustajien suuntaan

Tässä tehtävässä toimit liiketoiminnalle tärkeänä linkkinä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja teet yhteistyötä suomalaisen konsernijohdon, liiketoimintajohdon, tiiminvetäjien ja henkilöstön kanssa. Suomalaisissa HR-asioissa teet yhteistyötä ja olet linkkinä yrityksen ulkoisten toimijoiden välillä (työterveyshuolto, vakuutukset ym.). Raportoit konsernin henkilöstöjohtajalle. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset alan koulutuksen ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erinomaiset viestintä- ja järjestelmätaidot. Myös sujuvat Excel-taidot ovat tehtävässä eduksi (vlookup ja pivot). 

Ymmärrät hyvin hoidetun rekrytointiprosessin vaatimukset ja siihen liittyvän tietojenkäsittelyn kokonaisuuden, ymmärrät palkkaprosessin, palkkarakenteet ja työehtosopimuksia. 

Konsernikieli on englanti, mutta paikallinen kommunikointikieli suomi. Kansanvälisessä organisaatiossa myös laajempi kielitaito ja eri kulttuurien ymmärtäminen on hyödyksi, erityisesti, kun teet yhteistyötä konsernin muualla työskentelevien työkavereiden kanssa. 

Jos uskot luotettavuuteen ja laatuun, löytyy tässä yrityksessä yhteisen tekemisen varmasti sävel! 

Kuulemme sinusta mielellämme, jotta voimme kertoa tehtävästä ja kiinnostavasta yrityksestä tarkemmin. Lähetä hakemuksesi heti tai 25.10. mennessä, aloitamme Teams-haastattelut jo hakuaikana. 

Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Rekrytointi on suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. 

Työ alkaa joulukuussa 2021 ja kestää elokuun 2022 alkuun asti.

Tehtävään saat perehdytyksen nykyiseltä tehtävänhaltijalta. Opintovapaa alkaa tammikuussa 2022. 

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, marju.vuorensalmi@businesslike.fi, 040 9210 805. 

Osaamisalue:

Businesslike Oy

Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu on jo vuosien ajan saavuttanut kärkisijan henkilöstöpalvelualan tutkimuksissa rekrytoinnin ammattilaisena, joka tarjoaa niin yritys- kuin työnhakija-asiakkailleen nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Businessliken rekrytointitoimeksiantojen onnistumisprosentti on tasan 90. www.businesslike.fi