Businesslike Oy

Markkinointisuunnittelija, Steripolar

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.08.2022, 15:00
  • Suljettu 16.08.2022, 12:42

Markkinointisuunnittelija, Steripolar

Steripolar on kotimainen, vahvasti kasvava terveysteknologia-alan yritys, joka on toiminut yhteistyökumppanina suomalaiselle terveydenhuollolle jo 37 vuoden ajan. Tarjoamme maamme julkisille ja yksityisille terveydenhuollon ja sairaanhoidon yksiköille markkinoiden edistyksellisimpiä tuotteita, ratkaisuja ja hoitomuotoja. Toimintamme perustuu osaamisalueisiin, joiden puitteissa tarjoamme asiakkaillemme paitsi laadukkaita tuotteita, myös osaamista, koulutusta ja palvelua. Kullakin osaamisalueella on maata kattava asiantuntijaorganisaatio, joka palvelee ja kouluttaa asiakkaita. Steripolarilaisia on tällä hetkellä yli 70. Toimistomme sijaitsee Espoon Mankkaalla. Lisätietoja meistä ja osaamisalueistamme löydät kotisivuiltamme www.steripolar.fi 

Rekrytoimme Steripolariin

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä vastaat Steripolarin markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tuoteryhmävastaavien sekä markkinointisuunnittelutiimin kanssa. 

Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä syventämään jo hankittua markkinointisuunnittelun osaamista terveysteknologia-alalla ja kehittymään edelleen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja näkemään laajemminkin menestyvän yrityksen toimintaa ja prosesseja käytännön tehtävien tasolta.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • markkinointiviestinnän toimintasuunnitelmien sekä erilaisten kampanja- ja lanseeraussuunnitelmien laatimista yhdessä tuoteryhmien kanssa
  • markkinointiviestinnän toimenpiteiden toteuttamista eri kanavissa, kuten uutiskirjeet, some, nettisivut
  • tapahtumamarkkinointia
  • sisällön tuottamista asiantuntijoiden avustuksella
  • markkinointimateriaalien, kuten esitteiden, tuottamista

Tehtävässä menestymisen kannalta ratkaisevaa on hyvä asenne ja motivaatio sekä digimarkkinoinnin ymmärrys!

Tehtävän kannalta on hyödyllistä, jos sinulla on:

  • hyvää kokemusta vastaavista työtehtävistä ja tehtäviä tukeva koulutus
  • osaamista ja kokemusta erityisesti erilaisista sähköisistä markkinoinnin työkaluista ja kanavista
  • vahva kokemus Adoben ohjelmista 
  • videoeditointiosaamista
  • sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen osaaminen
  • dynaaminen, positiivinen ja ammattimainen työote sekä järjestelmällinen ja joustava työtyyli

Sinua odottavat mukavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit – työpaikka johon on helppo tulla ja viihtyä! Saat työkavereiltasi ja esimieheltäsi hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävän haltuunottoon sekä ammattitaitoista apua jatkossakin. 

Steripolar pitää huolen työntekijöistään myös laajennetun työterveyshuollon ja vakuutusten kautta ja tarjoaa tietysti myös lounas- ja liikuntaedut.

Työ alkaa heti kun oikea henkilö löytyy ja on vakituinen työsuhde Steripolar Oy:öön.

Työpaikka sijaitsee Espoon Sinimäessä. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistolla, mutta etätyöpäivä silloin tällöin on mahdollinen.

Hae tehtävää viimeistään 15.8. mennessä. Haastattelut alkavat Teamsilla jo hakuajan kuluessa. 

Rekrytointia hoitaa Businessliken Senior Consultant, Partner Marju Vuorensalmi, p.040 921 0805 tai marju.vuorensalmi@businesslike.fi.

Osaamisalue:

Businesslike Oy

Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu on jo vuosien ajan saavuttanut kärkisijan henkilöstöpalvelualan tutkimuksissa rekrytoinnin ammattilaisena, joka tarjoaa niin yritys- kuin työnhakija-asiakkailleen nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Businessliken rekrytointitoimeksiantojen onnistumisprosentti on tasan 90. www.businesslike.fi